Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen színű legyen a szoba?

Milyen színű legyen a szoba?

Figyelt kérdés
20 éves lányomnak szeretném felújítani a szobáját amíg nem lesz itthon 1 hétig. már végzet a sulival és elég életvidám. Eddig rózsaszín volt a szobája sok csillámporral de már ő is utalt rá, hogy az a szoba már nem ő és fel akarja újítani. A szoba 4x4m-es és 2m magas.
2011. máj. 3. 14:52
 1/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy bordó ágya van.
2011. máj. 3. 14:53
 2/7 anonim ***** válasza:

A legokosabb lenne, ha ezt azért megbeszélnéd vele. Hiába ajánlom, hogy legyen narancssárga és napsütötte, ha ő titokban mélyvörös és bordó szobára vágyik. Vagy fordítva. Ráadásul ha megcsinálod, hiába nem tetszik esetleg neki, gondolom, nem fogja merni megmondani neked, hogy ne bántson meg.

Ne szúrj ki vele, ne csinálj ilyet nélküle. Hadd döntse el ő, mit szeretne.

2011. máj. 3. 15:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is beszélj vele róla. Úgy is nagyon jó ajándék lesz!
2011. máj. 3. 15:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Annyit tudok, hogy bordót vagy pirosat szeretne vagy málna esetleg eper piros de attól kisebb lenne a szoba. És tudja, hogy meglesz csinálva csak nyáron. Az ízlésünk ugyan az és mondta, hogy a színén gondolkozzak, mert neki már semmi ötlete nincs. És sajnos nekem sincs.
2011. máj. 3. 15:21
 5/7 anonim ***** válasza:
legyen kivizöld vagy narancs :D
2011. máj. 3. 22:03
 6/7 anonim válasza:
tavaly az érettségimre kaptam új szobát 19 évesen és nekem mályvás kicsit szürkés de elég sötét szín lett, semmi gond nincs a szobával, szeretem hogy kuckós lett. ha a plafont meghagyod fehérnek akkor nem tűnik sokkal kisebbnek a szoba :)
2011. máj. 15. 20:57
 7/7 anonim válasza:
sáága
2011. máj. 17. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!