Gáz a bézs színű fal egy srácnak?
Nem. Két szomszéd srácnak is olyasmi színű volt a fal a szobájukban.
17/L
Szerintem sem, az elég unisex. Leginkább a kiegészítőktől függ, de ha csak nincs tele rózsaszínnel és lilával nem hiszem, hogy gáz lehet. :)
19/L
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:06
Basszus pont ugyanezt mondtam ma apámnak! Barna csíkok. Festékkel vagy hogy gondolod? Tapétacsík? Az egyik falam be van dőlve, szóval ott elég nehéznek tűnik a dolog
Egyébként a bútorok is sötétbarnák. Persze van még pár szín a szobámban, poszterek, képek meg mindenféle. De a lényeg hogy nem lesz rózsaszín:)
Pár napon belül kész kéne hogy legyek mindennel, mert a barátnőmet meg akarom lepni, és már furcsállja, hogy sose vagyunk nálam:)
Köszi mindenkinek a válaszokat! Bátyám szemét megjegyzései után kicsit megnyugodtam:D
Én elsősorban kávészínű festékre gondoltam, de ha találsz kedvedre való tapétát akkor az is jó.
:)
szerintem nem ciki. mi több, elegáns! ha feldobhatod pár fekete kiegészítővel (szőnyeg, sötétítő) vagy naranccsal, ha vagányabbat szeretnél.
de ehhez a színhez szinte minden megy. ha tetszik a kiwizöld, akkor akár azzal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!