Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Gáz a bézs színű fal egy srácnak?

Gáz a bézs színű fal egy srácnak?

Figyelt kérdés
Barnának vettem, de elég világos lett, akkor láttam hogy bézs van ráírva. Szerintetek nagyon gáz? Igazából tetszik, csak kíváncsi vagyok mások véleményére is
2011. ápr. 23. 19:15
 1/10 anonim válasza:

Nem. Két szomszéd srácnak is olyasmi színű volt a fal a szobájukban.

17/L

2011. ápr. 23. 19:23
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem sem, az elég unisex. Leginkább a kiegészítőktől függ, de ha csak nincs tele rózsaszínnel és lilával nem hiszem, hogy gáz lehet. :)

19/L

2011. ápr. 23. 19:31
 3/10 gfero ***** válasza:
egyáltalán nem gáz végül is nem rozsaszin
2011. ápr. 23. 20:05
 4/10 Tinker Bell ***** válasza:
Nem gáz! De ha fel szeretnéd dobni, akkor húzhatsz bele egy-két sötét barna csíkot és az feldobja.
2011. ápr. 23. 20:06
 5/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz! Biztos nagyon szép lett a szobád, irigylem mert nekem csak fehér. :( :)
2011. ápr. 23. 20:10
 6/10 A kérdező kommentje:

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:06

Basszus pont ugyanezt mondtam ma apámnak! Barna csíkok. Festékkel vagy hogy gondolod? Tapétacsík? Az egyik falam be van dőlve, szóval ott elég nehéznek tűnik a dolog

Egyébként a bútorok is sötétbarnák. Persze van még pár szín a szobámban, poszterek, képek meg mindenféle. De a lényeg hogy nem lesz rózsaszín:)

Pár napon belül kész kéne hogy legyek mindennel, mert a barátnőmet meg akarom lepni, és már furcsállja, hogy sose vagyunk nálam:)

Köszi mindenkinek a válaszokat! Bátyám szemét megjegyzései után kicsit megnyugodtam:D

2011. ápr. 23. 20:48
 7/10 Tinker Bell ***** válasza:

Én elsősorban kávészínű festékre gondoltam, de ha találsz kedvedre való tapétát akkor az is jó.

:)

2011. ápr. 23. 20:53
 8/10 anonim ***** válasza:

szerintem nem ciki. mi több, elegáns! ha feldobhatod pár fekete kiegészítővel (szőnyeg, sötétítő) vagy naranccsal, ha vagányabbat szeretnél.

de ehhez a színhez szinte minden megy. ha tetszik a kiwizöld, akkor akár azzal. :D

2011. ápr. 25. 17:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a bézs mindenkinek jó. Babytől a nagyiig. És ebbe te is beletartozol. Tapétacsík? Színes kék vagy zöld ágytakaró? Függöny? És akkor nem is lesz barna-medve lak, a szoba. Mit szólsz?
2011. máj. 3. 15:17
 10/10 anonim ***** válasza:
pl ez a tapéta jó lehet: [link] az ágy mögötti, vagy a ferde tetőszakasz melletti falra tenném. ehhez a fekete bútorok passzolnak legjobban, nagyon fogod szeretni, hidd el, én is ilyen színek között élek (igaz az én falam inkább capucchinoszerű), és nekem olyan megnyugtató :)
2011. máj. 28. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!