Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » 4.40x4m szobát érdemes kettévá...

4.40x4m szobát érdemes kettéválasztani?

Figyelt kérdés
8 éves a lányom,most várjuk a tesóját,aki kisfiú lesz.Nem szeretném őket egy szobába rakni,szerintem nagy a korkülönbség.Úgy lenne a szobájuk,hogy,ha kettéválasztjuk:2.10x4m.Kicsi ez egy gyereknek?
2009. márc. 5. 13:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak a saját véleményemet tudom mondani,szerintem kicsi ugyan,de el fognak férni.Hacsak nem akarnak futkározni a szobájukban.Egyébként én is arra "szavazok", hogy legyen mindkettőnek külön szobája, ahová a gyerek vissza tud vonulni,és érzi,hogy az a saját kis "vacka".A kissebbiknél most ez persze nem fontos,de egy 8éves kislánynál már az.Ha lehet,rendezzétek úgy a szobákat,hogy tágasabbanak tűnjenek, levegősek,és világosak legyenek,praktikus kis méretű bútorokkal,amik nem vonják el annyira a teret:)
2009. márc. 5. 14:08
 2/7 anonim válasza:
74%
Szerintem is azért az kicsi, de ha nem a szobájukba játszanak, futkároznak akkor megteszi. De szerintem a 8 éves lánynak kicsit nagyobbat kéne
2009. márc. 5. 15:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

nekünk ekkora a hálószobánk. arra jó, másra nem nagyon.

szerintem.

Pedig nekünk is gyerekszoba lesz belőle, ha oda jutunk, igaz, mire asztal, meg szék is kell a gyereknek az iskola miatt, már nem tervezzük, hogy itt maradunk.

2009. márc. 5. 16:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kicsi
2009. márc. 5. 18:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kicsi, de ha muszáj, akkor jobb mint a semmi és az egybe szoba. Én ajánlom, 8nm-ben már megfulladni sem fog:)
2009. márc. 5. 21:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. márc. 6. 07:24
 7/7 anonim válasza:

Nekem 2,6*2,5 m szobám van kb.Nekem van benne egy íróasztal, ami nem kicsi, egy tükrös szekrény, egy egyszemélyes ágy, egy tv asztal , azon pedig egy tv + a fűtő test.Én elférek benne.Ráadásul gyakorolni is tudok forgatásokat , mert mazsorettezem.15 éves vagyok.

Jó bevallom , szeretnék nagyobb szobát, de(!!), akinek nagy szobája van , testvérével alszik, annak még a kisebb szoba is elég lenne.

2009. aug. 23. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!