Melyik szín legyen a háló fala?
Eddig kettő merült fel az: élénk narancs és az élénk piros.
Barna bútorokkal,natúr szönyeg.
Mint lakberendező tanácsolom,hogy natur színt válasszatok. Nem is gondolnád , mennyit jelent a szín a környezetedben és hogyan hat tudat alatt. Egy piros szín jó a vágynak, de nem nyugtató szín és zavarja a a jó alvást. Zaklatottságot áraszt, különösen, ha még a napsugarak felerősítik és berikíttatják a színt.
A hálószoba elsődleges célja a pihenés és az alvás és a piros, narancsi szín az ellenkezőjét fogja kihozni majd.
nekem a nappalim narancs, a hálóban ez sok lenne. így halvány sárga lett.
szerintem valami nyugisabb szín kéne. mondjuk egy tejeskv jól mutatna a natúr szőnyeghez és a barna bútorhoz. elegáns, lazítós szín.
Nálunk a háló hangavörös lett:
Ha legközelebb festés lesz, biztosan lágyabb színt választok majd. Ezek a "kiabáló" színek nem igazán hálószobába valók. Válasszatok tompább, lágyabb színt oda, ahol "éltek", az legyen ilyesmi.
mostmár komolyan nem tudom milyen szín legyen!!:))
Nem rég olvastam,a színek hatását emberekre,és megint csak "nem lettem okosabb"!!:D
Szóval a színeknek akeverése mint pl:két fal ilyen két fal meg olyan......és a világoskék,nem a babakék??:)
egyik sem jó szín, nem fogsz tudni aludni.
Legyen fehér: tisztaság, nyugalom, megnyugvás, kiüresedés
vagy legyen meleg sütétkék (csillagokkal), megel barna (az én biztonságos barlangom)
vagy legyen megnyugtató világos kávébarna, vagy legyen (kórházi) penészzöld - ne, az inkább ne legyen ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!