Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Melyik szín legyen a háló fala?

Melyik szín legyen a háló fala?

Figyelt kérdés

Eddig kettő merült fel az: élénk narancs és az élénk piros.

Barna bútorokkal,natúr szönyeg.

2011. ápr. 18. 15:53
 1/9 anonim ***** válasza:
nekem az élénk piros jobban bejön:)
2011. ápr. 18. 16:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mint lakberendező tanácsolom,hogy natur színt válasszatok. Nem is gondolnád , mennyit jelent a szín a környezetedben és hogyan hat tudat alatt. Egy piros szín jó a vágynak, de nem nyugtató szín és zavarja a a jó alvást. Zaklatottságot áraszt, különösen, ha még a napsugarak felerősítik és berikíttatják a színt.

A hálószoba elsődleges célja a pihenés és az alvás és a piros, narancsi szín az ellenkezőjét fogja kihozni majd.

2011. ápr. 18. 17:49
 3/9 anonim ***** válasza:

nekem a nappalim narancs, a hálóban ez sok lenne. így halvány sárga lett.

szerintem valami nyugisabb szín kéne. mondjuk egy tejeskv jól mutatna a natúr szőnyeghez és a barna bútorhoz. elegáns, lazítós szín.

2011. ápr. 18. 17:57
 4/9 anonim ***** válasza:
A lakberendezőnek igaza van, hálóba nem való a piros, legfeljebb egy-két kiegészítő formájában. A napsárga viszont jó választás lehet, bár még ezt is inkább nappaliba javasolják.
2011. ápr. 18. 19:01
 5/9 anonim válasza:
Én sem javaslom egyiket sem. Mit szólsz a pasztell sárgához?
2011. ápr. 19. 11:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Nálunk a háló hangavörös lett:

[link]

Ha legközelebb festés lesz, biztosan lágyabb színt választok majd. Ezek a "kiabáló" színek nem igazán hálószobába valók. Válasszatok tompább, lágyabb színt oda, ahol "éltek", az legyen ilyesmi.

2011. ápr. 19. 14:57
 7/9 A kérdező kommentje:

mostmár komolyan nem tudom milyen szín legyen!!:))

Nem rég olvastam,a színek hatását emberekre,és megint csak "nem lettem okosabb"!!:D

Szóval a színeknek akeverése mint pl:két fal ilyen két fal meg olyan......és a világoskék,nem a babakék??:)

2011. ápr. 19. 20:17
 8/9 anonim ***** válasza:

egyik sem jó szín, nem fogsz tudni aludni.

Legyen fehér: tisztaság, nyugalom, megnyugvás, kiüresedés

vagy legyen meleg sütétkék (csillagokkal), megel barna (az én biztonságos barlangom)

vagy legyen megnyugtató világos kávébarna, vagy legyen (kórházi) penészzöld - ne, az inkább ne legyen ...

2011. máj. 21. 20:29
 9/9 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

ha már úgyis barnák a bútoraid, maradj a földszíneknél, ezek nagyon megnyugtatóak, de ha neked túl egyhangúak, jól passzolna ide egy-két zöld vagy türkizkék párna, képkeret, kiegészítő :)

2011. máj. 28. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!