Kicsi szobám lesz és lassan el kell döntenem milyen színű szobám legyen. én a halvány lilára gondoltam. Amúgy szeretem a színeket és vidám természetű 16 éves lány vagyok. Szerintetek jó ez a szín?
az én szoban narancssárga és imádom! De írtad, hogy kicsi a szobád, szóval, javasolnék néhány trükköt, ami optikailag csal :)
H azt szeretnéd, hogy a szobád hosszabbnak tűnjön, az oldalsó falakat sötétebb színnes fejsd be, a másik kettőt, pedig világossal (pl: Narancs és fehér) És hasonló csalások vannak, például,ha a plafon sötét, akkor alacsonyabbnak tűnik, de ha világos, akkor magasabbnak.. :)
nem:)
nekem sokáig halványkék volt. szerettem.most élénk pink ilyen playboy rózsaszín. és sokkal élettelibb
[link] na ilyesmi. és sokkal több benne az élet. nem kicsinyíti meg semmi. szerintem a lila jó:)
csak valami élettel teli színt válassz!
nekem napsárga és én nagyon szeretem :)
az én szobám is elég picike... :P
16 / L
hm..jól nézhet ki a szobátok. :D
Írjatok még! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!