18éves lány vagyok Rendszeres nemi éltet élek (fogamzásgátló) Havonta kb5napon át vöröshagyma szagú a hüvelyem és erős citromos izű a váladék, de más "elváltozás"nincs (semi más szín, sürüség) Mitől van ez?
Figyelt kérdés
2009. szept. 5. 14:43
1/8 anonim válasza:
én azt vettem észre, ha sok hagymát eszek, akkor nekem is olyan szagú. Nem lehet, hogy neked is ettől van?
2/8 A kérdező kommentje:
lehet...
van ,h sok hagymát eszem de ettől függetlenül IS van ez....
2009. szept. 5. 14:53
3/8 anonim válasza:
Én a halnál vettem észre ugyanezt. Minden alkalommal mikor halat eszek, lent is olyan az illatom egy napig kb.
4/8 A kérdező kommentje:
Halat nem nagyon szoktam enni...
De ez milyen furcsa:)akkor valószínüleg a táplálkozásunk nagyon befolyásolja a dolgokat,ott lent..
2009. szept. 5. 15:04
5/8 anonim válasza:
Hát jah, mint a férfiaknál a sperma izét ugye :)
6/8 anonim válasza:
ha halszagú az gáz:D mer az vmi fertőzés v gyulladás:D:D
sztem a vöröshagyma szagú se az igazi...én mindenféléket összeeszek, de aváladékom mindig ugyanolyan punciszagú :D
7/8 A kérdező kommentje:
:)hát ha halszagú lenne akor már dokinál lennék:)
..de ez a hagymaszag is pár napon belül elmúlik,és nem érzem h viszketen,fájna,piros lenne...stb
2009. szept. 5. 15:21
8/8 anonim válasza:
ha a folyásod állag természetes, nincs fuira színe akkor elviléeg nincs bajod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!