Hol lehet szürke színű, teljesen minta nélküli polár takarót kapni?
Figyelt kérdés
A barátomnak szeretnék készíteni névnapjára egy takarót. Azért kéne lehetőleg szürke mert azon szerintem jól mutatnának a felvarrt kis színes minták és betűk. Tudom hogy vannak már olyan cégek akik direkt ilyen ajándékokat készítenek, de azért így mégis csak személyesebb:-)2009. febr. 28. 19:38
1/3 anonim válasza:
IKEA.Mi két éve vettünk ott feketét...,úgy emlészem akkor volt szürke is,de megéri benézni ,mert bő a színválaszték..Általában majdnem minden lakástextiles üzletben lehet kapni polár takarót..
2/3 anonim válasza:
:) Nem lenne olcsóbb, ha vennél egy nagy, szürke polár anyagdarabot egy méteráruboltban? Otthon meg könnyen el lehet szegni a végeit, ha van varrógépetek, de szerintem pár száz forintért még a szomszéd Mari néni is megcsinálja, mert nem nagy munka.
3/3 anonim válasza:
Az Ikea honlapjat nezd meg, szerintem van naluk, esetleg a Kika-ban. Bar en az Ikeat imadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!