Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Falszín? Most festünk és...

Falszín? Most festünk és segítség kellene barna-fa bútorhoz?

Figyelt kérdés

barna az ágyam, világos fa színű a szekrénysorom, van 2 fotelem, ami szintén barna. amúgy nem direkt, csak így sikerült:)

van két kedvenc függönyöm, mindkettő bordó,l az egyiken fehér, a másikon arany virágmintákkal. valami ötlet, milyen legyen a falam? sok mindent raknék a falra, van pl. 3 festményem, két téli tájkép, és egy NagyMagyarország amit én csináltam:)

szóval ilyesmis berendezéshez milyen színű fal illene? tetszene a sötét szín, de kicsi az ablak, és így is sötét a szoba....

lécci, adjatok ötletet, szombaton festünk:S

2011. ápr. 7. 11:01
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Szia tölsd le ezt a programot vannak benne mintaképek és tudod váltogatni a színeket.Meg saját képet is küldhetsz,csak azért fizetni kell,mert át kell alakítani,hogy tud variálni a színeket.

2011. ápr. 7. 11:43
 2/3 anonim ***** válasza:
én úgy csinálnám ha szereted a sötét színeket, hogy három fal bézs színű lenne, a leghangsúlyosabb fal (mondjuk az ágy feletti, vagy a tv feletti) meg bordó, vagy barna, hogy legyen is szín a szobában, de ne nyomja agyon
2011. ápr. 7. 12:20
 3/3 A kérdező kommentje:

köszi a programot, már töltöm:)

igen, én is így gondoltam, de sajna elég ferdék a falak, és ha így lenne, az nagyon meglátszana, plusz nem is derékszögűek

most ott tartok, hogy fehér lesz a fal, fekete csíkokkal itt-ott, és a csíkok közt virágok. pill és töltök fel képet ...painttel csináltam:D

[link]

hogy lenne a jobb? hány méretű virág legyen? a jobb vagy a bal verzió a jobb?

2011. ápr. 7. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!