Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » 130 ezer-ből kijönne egy...

130 ezer-ből kijönne egy ilyen szoba?

Figyelt kérdés

[link]

a legelső

ha már van ágy meg szőnyeg

2011. márc. 25. 07:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem igen, de ne drága helyeken keresgéld a többi berendezést.... (pl kika)
2011. márc. 25. 07:44
 2/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ

pedig pont a kikára meg az ikeára gondoltam

ha csináltatom, akkor olcsóbb?

2011. márc. 25. 07:57
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem éppen hogy drágább amit csináltatsz az az olcsó amit te csinálsz hisz nem kell órabért fizetni.

Egyébként hogy lehet ez lány szoba olyan mint egy iroda

2011. márc. 25. 08:29
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
az ikea az olcsó.... meg meg tudod nézni neten, mi mennyibe kerül...
2011. márc. 25. 08:34
 5/10 anonim válasza:
45%
esélytelen. még akciós bútorral se
2011. márc. 25. 10:05
 6/10 anonim ***** válasza:
nem valószínű, ha ilyen bútorokat akarsz venni.. még ágy meg szőnyeg nélkül se jön ki ennyiből szerintem
2011. márc. 25. 10:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát én azt tanácsolnám h ne azt csináld ami pillanatnyilag az "álmod". Keverd bele azt is egy olyan szobába ami maximálisan a te ízlésedet tükrözi, ahova 10 év múlva is örömmel mész be.
2011. márc. 25. 20:20
 8/10 anonim ***** válasza:

egy normális tükrös gardrób kerül kb 130ba. szóval asszem itt meg is akadtunk :D

egy iylesmi szobához legalább 5 kiló kell. alsóhangon.

2011. márc. 25. 21:06
 9/10 anonim ***** válasza:

Kb a festés meg egy kis bútor kijönne ennyiből.

És jaa, az ikea olcsó... csak nem a magyaroknak, valahogy nincs meg az inger 300k-t kifizetni egy kanapéra. :S

Amúgy sanszos, hogy nem találnál ilyen bútorokat se, meg amúgy is, nagyon szép képen, de nem olyan, amiben élni szokás. És csak bennem merült fel a kérdés, hogy ki az a paraszt, aki az ajtó elé betesz egy álfalat meg egy ágyat?!?! XDNem valami praktikus ez a keresztberendezés se, mert sokat elvesz a térből, ami azért hiányzik az embernek egy ekkora kalitkában. (vagy csak nekem nagy a helyigényem)Ja és ággyal szemben tükör... nos a legtöbb embert nem teszi boldoggá, ha az első amit meglát, a félkómás önmaga. :D Szóval a teljes másolást semmiképp nem javaslom, ez csak képnek való hely.

A bútorok viszont drágák, főleg, hogy ehhez méretre kell csinálni.

2011. márc. 26. 20:00
 10/10 anonim válasza:
Figyelj... A túlsó falon ott van 3 majdnem akkora tükör amekkora nálam van. Már itt mondhatom, hogy nem jön ki 130.000ből az a szoba, így ahogy van. Max csak egy hasonló. Látványra ki tudsz hozni hasonlót, de nem stimmel majd az anyaghasználat sem, ahogy elnézem. Max még amit tehetsz: Vatera... (Gondolj az utána járásra, szállításra is.)
2011. ápr. 8. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!