Szo_ba kérdése:
Rossz helyütt a budi, mi a teendő?
Figyelt kérdés
Egy véletlen folyamán a wc-t a konyhába sikerült beépíteni. Irdatlan a bűz, de már csak akkor vettük észre a rossz tervezést, mikor már állt a ház! Kompletten a sütő mellett a wc meg a tartály fölötte!! Átépítés szóba se jöhet, az összes vagyon elment az építkezéskor!2011. márc. 19. 21:39
11/19 anonim válasza:
Jót nevettem: hogy kerülhetett "véletlenül" a wc a konyhába?! Hát senki nem volt ott józan? Vagy kamu...
Tényleg nincs más lehetőségetek, mint a válaszfal egy ajtóval, ennél olcsóbb megoldások (paraván, függöny, stb.) léteznek, de semmit nem fognak használni. Amúgy meg elég vicces, hogy sz.rás közben kevergetitek a pörköltet :=)
12/19 anonim válasza:
utolsónak legalább nem ég le. de maugy nagyonvicces.én sem értem hogy lehetett....
13/19 anonim válasza:
Egy fotót felraknál az említett helyről, mert egyszerűen elképzelhetetlen, amit írsz.
Így, szerintem senki nem tud segíteni a problémádon.
14/19 A kérdező kommentje:
Igyekszem fotót felrakni, szegények vagyunk, így szereznem kell egy fotómasinát, de megoldom! Válaszaitokat előre is köszönöm!
2011. márc. 20. 21:18
15/19 Olga néni válasza:
Én lefényképezném szívesen. Nem, mintha gazdag lennék, de van egy gépem. Csak nehogy elröhögjem magam, mert akkor homályos lesz a kép!
16/19 A kérdező kommentje:
Kedves Olga néni! Majd megbeszélünk egy időpontot ide kifingrekettyésre.
2011. márc. 20. 21:51
17/19 anonim válasza:
Ilyen nem lehet:)) szivatsz mindenkit:))
18/19 anonim válasza:
persze, hogy kamuzik, már rég látnánk a képet, ha nem így lenne....+ ekkora idiótaságot még a legdebilebb kőművesutánzatból sem nézek ki
19/19 anonim válasza:
Hát ennél a kérdésnél már csak a válaszok jobbak :D Feldobtátok a napomat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!