Hogy tudnék a szobámba nonfit rajzolni meg milyen anyaggal?
Figyelt kérdés
dekorálni szeretném a szobám házilag, előtte csinálnék mintát, v hogy lenne érdemes?2011. febr. 23. 19:36
1/2 anonim válasza:
Hobbiboltban lehet sablont kapni, ha jófejebb a boltos, megrajzolja neked ha viszel hozzá kartont szerintem.
2/2 anonim válasza:
Ha van projektor amit el tudsz kérni, akkor bármit kivetíthetsz és azt is felrajzolhatod a falra. De külföldön lehet kapni egy speckó matrica anyagot is, amire rajzolsz és utána azt tudod felragasztani, ha kivágtad. Ez olyan, mint a falmatrica csak te csinálod. Lehet, hogy itthon is lehet kapni hobby boltban nem tudom.
Itt nagyon jó falfestéseket láttam: [link]
Szerintem, ha sima fehér falfestéket veszel, akár olcsót is és abba keversz háztartási boltban kapható színpasztákat, úgy nagyon szépeket tudsz csinálni olcsón. Fontos, hogy mindig öntsd ki a fehéret egy tejfölös dobozba vagy valami kis műanyagban, ha elrontod a színt nehogy az egész kárba menjen. Sok sikert és kreativitást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!