Miért hülye ötlet a nappaliba berakni egy felfújható kádat?
Figyelt kérdés
zuhanyzós a lakásom, de a nappaliban van egy kihasználatlan tér, oda elférne egy felfújható medence, jakuzzi, ilyesmi, azt akkor lehetne fürdeni. Hülyeség ez? Ha letakarható, vagy leereszthető, akkor nem penészesedik tőle meg a fal, nem? Sőt párásan tartja a levegőt, ami jó. Nem fröcsög ki, de nincs alatta szőnyeg, szóval gyors fel lehet törölni, ha mégis, stb-stb.2011. febr. 15. 16:04
11/15 anonim válasza:
Egyszerűen nem szokás. Egyébként szerintem azért nem, mert általában a család tagjai sem egymás előtt fürödnek.
Különben semmi baj nincs az ötlettel, bár a vízelvezetést érdemes valahogy megoldani. De két slagcső is elég, a kifolyót meg kell szívni valamivel, aztán beletenni a kádba, a közlekedőedények törvénye miatt le fog folyni a víz belőle.
12/15 BlackSword válasza:
Azért mert van egy kis szabad hely a nappaliban az nem jelenti azt, hogy oda egyből rakni is kellene valamit... Nem biztos, hogy attól több lesz a nappali, hogy több minden van benne...
13/15 anonim válasza:
Arra gondoltam, hogy krumpit ültetek a kisszobában.
14/15 anonim válasza:
Röhögni fogsz, de én spec. hagymát nevelek a nappaliban cserépben... kicsírázott, már élő kis növény lett, mire észrevettem, nem volt szívem kidobni :D
15/15 anonim válasza:
Az még oké, amikor a nagyon modern házakban a gyönyörű oroszlánlábas kád bent van mondjuk a hálóban (bár a nappaliban ezt sem szokták), de egy felfújható medence nem nagyon mutatna jól szerintem!
Mondjuk valami ilyemi: [link]
Na ez még akár jól is nézhet ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!