Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen tippjeitek vannak?...

Milyen tippjeitek vannak? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. Most újítsák majd fel a szobámat. A szoba elég világos. Minden bútor új lesz benne. Valami vagány, tinis szobát szeretnék.Élénk legyen. A kék és a lila kombinációra gondoltam.Szerintetek az jól nézne ki? Milyen tippjeitek vannak? Melyik bútor milyen színű legyen? Esetleg linkek? :) Köszönöm szépen a válaszokat, előre is :) Sokan írjatok:)):**
2011. jan. 31. 23:38
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem legyen csak a lila. világos lila fal, esetleg az egyik falat letapátázni valami szép tapétával aminek szintén lilás árnyalata van, de van rajta minta. a szőnyeg legyen pl. sötét lila, ugyanigy a sötétítőfüggöny. a sima függöny fehér. a lilához szerintem inkább a sötétebb fabútorok mennek, ha franciaágyat kapsz akkor fekete keretűt kérj, ha kinyithatót, vagy heverőt akkor azis jó feketében szerintem, ágytakaró meg fehér esetleg az is egy lila árnyalat. a többi cucc, pl váza, gyertyatartó meg ilyen dolgok is lehet a lila összes árnyalata + fehér. szerintem a kék nem passzol a lilához, ezért mondtam csak a lilát. de ugyanígy kékkel is meglehet csinálni, én narancssárgán gondolkozom, vagy narancs-zöld, hogy megcsinálom a szobám úgy.
2011. febr. 1. 00:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Tegnapelőtt 22:31-kor volt egy ilyen kérdés, hogy: Szerintetek egy kékre festett szoba jól mutatna? Na ott, az utolsó előtti válaszban van egy link egy kék leány szobáról. azt nézd meg. Nagyon aranyos, és szép.
2011. febr. 1. 07:58
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi válaszokat:) 00:22 tetszik az ötlet:)

Megnéztem azt is, tényleg szép :)

2011. febr. 1. 10:08
 4/7 anonim válasza:

sztem sotet es vilagos lila kombinaciot hasznalj, kis feherrel, talan krem szinnel ;)

[link]

<-pl. igy, csak lila szinnel ...

vagy ...

[link]

[link]

rem h hasznosak a kepek ;)

2011. febr. 2. 20:30
 5/7 ekeke ***** válasza:
Olyan legyen, amilyet el tudsz készíteni.
2011. márc. 1. 19:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Jaj köszönöm szépen azokat a képeket:) Nagyon tetszenek
2011. márc. 2. 08:34
 7/7 anonim válasza:

Szivesen ;)

orulok, h segitettem :P

2011. máj. 7. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!