Találtunk egy lakást, amit kibérelünk, jöhetne a festés, de kifessem-e olyanra amilyenre szeretném vagy sem?
Kiabrandito ez a mai reggel!
Hazudjal, trukkozzel.. Hanyok attol ahogy itt reagalnak.. Faxom csinald olyanra amilyet szeretnel! Azt akarod hogy az jusson eszedbe evekig ha a falrakra nezel, hogy mas velemenye miatt nem lehetett olyan mint amilyenre szeretted volna?????? Mellesleg ha valaki lemajmolna a lakasomat, akar teljesen is, en dicsekednek vele. Ha nem hazudod azt, hogy te vetted dole az otletet, akkor szerintem kifejezetten orulni fog!
Sziasztok! Mindenkinek köszönöm a bìztatàst ès a jòtanàcsokat! Termèszetesen megkèrdeztük a tulajt , söt ö volt , ai mondta , hogy ha most kifestunk (barmilyenre meg akar feketere is a falakat) akkor mikor kiköltözünk , nem nekünk kell , hanem a következö bèrlönek.
A festèsen tùlestem a hèt elejèn es örjìtöen jò lett. Azt hiszem hagytam , hogy a kreativitasom szabjon hatàrt es nem olyan lett mint az övèkè, hanem 100* jobb ! ;)
A pàrom màr akkor tudta , hogy nekem az tetszik, mert neki abban a pillanatban elmondtam, amint belèptünk a lakàsba ès abban is volt igazsàg , hogy megvolt a festèk. A narancssàrgàt màr nagyon règen megvettem,mert beleszerettem abba a szìnbe. Kicsit màsmilyen lett , mint a "nagy àlmom" , de most ez jobban is tetszik !
Nagyon jò fejek vagytok ! Örülök, hogy van egy ilyen oldal ès tudom most ez egy kicsit "gyerekes" kèrdès volt, tudom, ha valami komolyabb problèmàm lenne is tudtok èrdemben vàlaszolni!
Szèp napot nektek ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!