Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Találtunk egy lakást, amit...

Találtunk egy lakást, amit kibérelünk, jöhetne a festés, de kifessem-e olyanra amilyenre szeretném vagy sem?

Figyelt kérdés
Màr règòta tudom milyen nappalit , konyhàt es hàlòszobàt szeretnek (szìnekben ) . A baràtom legjobb baràtjànàl voltunk, legelöször nyàron, , mikor meglàttam, milyen szìneket hasznàltak a lakàsban , azt hittem elàjulok. Pont ugy ahogyan èn szeretnèm.Azòta màr többször voltunk ott , de nem szòltam egy szòt sem. Most megtalàltuk mi is a lakàst , ahol remèlhetöleg màr huzamosabb ideig maradnànk.Vègre kifesthetnèm ùgy , ahogyan szeretnèm. DE , a "legjobb baratnak a felesege ", ugyanazokat a szìneket hasznàlta ès ùgy , ahogyan èn szeretnèm. Most fessem èn is olyanra a lakàst ? Nem durva egy kicsit ? Azt fogjàk gondolni, hogy nincsen egy èpkèzlàb ötletem sem. Most mit csinàljak , mindig ilyet szerettem volna, ès most nem lehet . Màs szìnek nem tetszenek. Van valakinek valamilyen ötlete ?
2009. febr. 5. 13:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A tulajdonos nélkül ne fessétek ki a lakást! Mert egyáltalán nem biztos, hogy örülne neki, ha meglátná! Ugyanis ha csak bérlitek a lakást, az azt jelenti, hogy nem a tietek, tehát, nem csinálhattok vele azt, amit szeretnétek! Először beszéljétek meg mindenképpen a tulajjal a lakásfestést! És ha rábólint, akkor mehet!
2009. febr. 12. 08:41
 12/17 anonim válasza:

Kiabrandito ez a mai reggel!

Hazudjal, trukkozzel.. Hanyok attol ahogy itt reagalnak.. Faxom csinald olyanra amilyet szeretnel! Azt akarod hogy az jusson eszedbe evekig ha a falrakra nezel, hogy mas velemenye miatt nem lehetett olyan mint amilyenre szeretted volna?????? Mellesleg ha valaki lemajmolna a lakasomat, akar teljesen is, en dicsekednek vele. Ha nem hazudod azt, hogy te vetted dole az otletet, akkor szerintem kifejezetten orulni fog!

2009. febr. 12. 09:40
 13/17 anonim ***** válasza:
Először mindenképp Barátodnak, --aki felelősséget vállalt a Te biztonságodért, és hogy jól érezd magad,-- mondd el, hogy azok a színek már sokkal korábban tetszettek Neked, mint ahogy a barátaitoknál megláttad. Ő majd megbeszéli ezt barátjával, és az ő párjával. Lelkiismeretesnek gondollak;bizonyára nem akarnál vad színeket használni,tehát a tulajnak mindenképp szóljatok. Ő valszeg örülni fog, hogy karbantartjátok a lakását! Távozásotok előtt tisztasági festést kell végeztetnetek, ezért a színek sem jelenthetnek problémát. A lényeg: mindig ELŐRE kell szólni, abból sosem lesz baj. Hajrá . . .
2009. febr. 12. 16:12
 14/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Mindenkinek köszönöm a bìztatàst ès a jòtanàcsokat! Termèszetesen megkèrdeztük a tulajt , söt ö volt , ai mondta , hogy ha most kifestunk (barmilyenre meg akar feketere is a falakat) akkor mikor kiköltözünk , nem nekünk kell , hanem a következö bèrlönek.

A festèsen tùlestem a hèt elejèn es örjìtöen jò lett. Azt hiszem hagytam , hogy a kreativitasom szabjon hatàrt es nem olyan lett mint az övèkè, hanem 100* jobb ! ;)

A pàrom màr akkor tudta , hogy nekem az tetszik, mert neki abban a pillanatban elmondtam, amint belèptünk a lakàsba ès abban is volt igazsàg , hogy megvolt a festèk. A narancssàrgàt màr nagyon règen megvettem,mert beleszerettem abba a szìnbe. Kicsit màsmilyen lett , mint a "nagy àlmom" , de most ez jobban is tetszik !

Nagyon jò fejek vagytok ! Örülök, hogy van egy ilyen oldal ès tudom most ez egy kicsit "gyerekes" kèrdès volt, tudom, ha valami komolyabb problèmàm lenne is tudtok èrdemben vàlaszolni!

Szèp napot nektek ! :)

2009. febr. 13. 13:37
 15/17 A kérdező kommentje:
Nekem mindenki hasznos vàlaszt adott ,eszerint is èrtèkeltem !
2009. febr. 13. 13:39
 16/17 anonim válasza:
Magadnak fested, nem másnak! Ha valaki megjegyzést tenne, mondd, hogy örülsz, hogy neki is ilyen kifinomult szépérzéke van mint Neked! Ha ezt szeretnéd, akkor nem számít, ki mit mond, hiszen Te fogod nézni a nap 24 órájában!
2009. máj. 25. 16:19
 17/17 anonim válasza:
Bocsi,bocsi, lemaradtam a végéről, hogy már kifestettél. Gratulálok a szép otthonodhoz :)
2009. máj. 25. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!