Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Találtunk egy lakást, amit...

Találtunk egy lakást, amit kibérelünk, jöhetne a festés, de kifessem-e olyanra amilyenre szeretném vagy sem?

Figyelt kérdés
Màr règòta tudom milyen nappalit , konyhàt es hàlòszobàt szeretnek (szìnekben ) . A baràtom legjobb baràtjànàl voltunk, legelöször nyàron, , mikor meglàttam, milyen szìneket hasznàltak a lakàsban , azt hittem elàjulok. Pont ugy ahogyan èn szeretnèm.Azòta màr többször voltunk ott , de nem szòltam egy szòt sem. Most megtalàltuk mi is a lakàst , ahol remèlhetöleg màr huzamosabb ideig maradnànk.Vègre kifesthetnèm ùgy , ahogyan szeretnèm. DE , a "legjobb baratnak a felesege ", ugyanazokat a szìneket hasznàlta ès ùgy , ahogyan èn szeretnèm. Most fessem èn is olyanra a lakàst ? Nem durva egy kicsit ? Azt fogjàk gondolni, hogy nincsen egy èpkèzlàb ötletem sem. Most mit csinàljak , mindig ilyet szerettem volna, ès most nem lehet . Màs szìnek nem tetszenek. Van valakinek valamilyen ötlete ?
2009. febr. 5. 13:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Szerintem használj egy két árnyalattal sötétebbet vagy világosabb színt.Esetleg 'csempész' bele motivumokat,valamivel dobd fel.De ha jóban vagytok a "legjobb barát feleségével" akkor nem hiszem hogy megharagudna.Bár azért ha mondtad volna az elején hogy te is dettó ezt akartad akkor most nem lenne kellemetlen.Kicsit rugaszkodj el az elvárásaidtól és még jó is kisülhet belőle.(vagy beszéld meg velük hogy most ők ehez mit szólnak hogy a te lakásod is ugy fog kinézni)
2009. febr. 5. 13:32
 2/17 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne nálatok is ugyan olyan? Ebből nehogy lelkiismereti problémát csinálj. Ha rákérdeznek miért olyan színű lett amilyen, megmondod, hogy ez volt a gyerekkori álmod, csak eddig nem tudtad megvalósítani.

Mi nemrég költöztünk be a saját házunkba, és nagyon tetszett a szomszédunk nappalijának a színe, mi is olyat akartunk és meg is csináltuk. Sokkal szebb lett mint a szomszédunké :-)

2009. febr. 5. 13:49
 3/17 A kérdező kommentje:

Ha belecsempèszek Egy dekorcsìkot , vagy valamit , akkor attòl màr jò lesz ? :)

Azèt nem mondtam, mert akkor nem beszèltem mèg azt a nyelvet , most is nehèzkesen, de valahogyan elmagyaràzom mit szeretnèk.

2009. febr. 5. 14:03
 4/17 anonim ***** válasza:
Mondd meg az "igazat", ha szóvá teszi: Te is ezeket a színeket választottad még évekkel ezelőtt, és amikor láttad náluk, akkor megbizonyosodtál róla, hogy tényleg milyen jól mutat. Az első mondat igaz, a második egy kis csúsztatással belefér. Valószínűleg még hízelegni is fog neki, hogy ilyen jó ízlése van.
2009. febr. 5. 15:54
 5/17 A kérdező kommentje:
JÒ fej vagy , ez tök jò ötlet ! :)
2009. febr. 5. 16:27
 6/17 anonim ***** válasza:
jaj, ne akadj mar ilyeneken, szerintem semmi gond nincs vele! mi pl tok ugyanolyan fotelagyat csinaltattunk, mint a szomszednak van, es csak akkor tunt fel, amikor mar utana naluk voltunk, hogy je, pont olyan, mint a mienk! (csak nekik ulogarnituraban, nem fotelagyban). nem ereztem magam rosszul, orultem, hogy van kozos bennunk. szerintem ez a nem lehet ugyanolyan, meg ilyesmi az csak az amerikai filmekben van.. en igenis megdicsertem volna, a szineket, amikor ottlettem volna, es elmondtam volna, hogy milyen jo, ilyet szerettem volna en is, stb. semmi rossz nincs benne, nem másolod, hisz te is kitalaltad, toluk fuggetlenul.
2009. febr. 5. 20:02
 7/17 anonim ***** válasza:
Még abban sem lenne semmi rossz, ha tényleg tőle vetted volna az ötletet. Velem ezerszer is előfordult már, hogy valahol valami megtetszett, és lemásoltam. Teljesen mindegy, hogy az ember lakberendezési magazinokból vagy a barátai lakásából merít ötletet, lényeg, hogy jól érezze magát a saját otthonában, olyan környezetet varázsoljon maga köré, ami harmóniában van az egyéniségével. Nem szégyen az, ha a barátod feleségével rokonlelkek vagytok, és ugyanaz tetszik nektek.
2009. febr. 5. 22:29
 8/17 anonim ***** válasza:
irod hogy berelni fogjatok a lakast a tulajt megkerdeztetek hogy festhettek-e? maskulönben fesd olyanra amilyent terveztel regota, ha szoba hozza a baratnöd mond, neked mar regota ez a terved es a festek is mar megvolt!
2009. febr. 7. 02:49
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne csinálj belőle lelkiismeretfurdalási problémát, hogy mit fog szólni a barátod felesége....

Az ő falukon oda van festve bárhova is a kis bekarikázott R betű? Tudod mire gondolok....

Nézd, egy lakás kifestése olyan dolog, hogy Neked kell benne élni hosszaú távon, akkor már legyen olyan amiben jól érzed Magad, mert ez a lényeg és nem az, hogy mások mit szólnak! Ha ő emiatt nem tud aludni, az legyen az Ő problémája!

2009. febr. 11. 07:55
 10/17 anonim válasza:
Olyanra festeted amilyenre akarod! Azért a tulajt ténylég kérdezd meg!!
2009. febr. 12. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!