Minek egy 4 tagú családnak 2 fürdőszoba?
Figyelt kérdés
2009. febr. 5. 12:34
21/25 anonim válasza:
Én voltam az aki leszemeteztem azokat, akiknek több fürdőszobájuk van. Igazából poén lett volna ,ha elolvastad volna az elejét is annak amit írtam...
:D
22/25 anonim válasza:
Ezaz! Börtönbe a kétfürdőszobásokkal! Keljenek ők is négykor hogy félhétkor el tudjon indulni a család melóba, suliba!
(Nálunk egy fürdő van, három emberre, ha a két szülő délelőttös és nekem suli, bizony kevés az egy fürdő.)
23/25 anonim válasza:
O.K., nem vettem az adást, tegnap kicsit fáradt voltam, mert alig aludtam az éjjel, így már más a megvilágítása a dolognak, megkövetlek.
Na, legközelebb majd kipihentem értelmezlek :)
Nekem egyébként mosógépből is kettő kéne, hogy ne billegjen a teknyő :)
24/25 anonim válasza:
Érdekes kérdés. A mi házaunk is alig üti majd meg a 60 nm-t, három miniatűr szobával, ha kész lesz, mégis irtóra vágyunk a 2 WC-re, pedig csak ketten vagyunk. Mondjuk nálunk fontos a külcsín is, mert pár év múlva el akarjuk majd adni. Szóval tök ari, hogy kívülről akkora, mint egy nagyobbacska mézeskalácsházikó, belülről meg van (lesz, ha végre meglesz a felújítás) három szoba, konyha, 2 fürdő, 2 folyósó, kamra, lépcső
25/25 anonim válasza:
Kicsit savanyú a szőlő, nem? Nem akarlak bántani,de aki megteheti mért ne legyen? Nekünk 3 fürdőszoba, 3WC, 2 konyha van. És 4-en vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!