Minek egy 4 tagú családnak 2 fürdőszoba?
??? huuuu egy gondolatolvasó! milyen jó!
sztem röhejes egy 47 nm-es lakásba 2 fürdőszoba, közben meg a szobák kicsik....de biztos én vagyok tahó állat, mert erre kényszerítik az építkezőket a kormányrendeletek....nekem egyik családtagom se replás vagy egyéb fertőzőbeteg hogy ne merjek utána zuhanyozni....egész életembe egyfürdőszobás lakásba lakatam többedmagammal és soha egyetlen egyszer sem fordult elő, hogy pont abban az 5 percben akart volna mind zuhanyozni menni....nekem fonotosabb az, hogy nagyob legyen a szoba, mint sem az, hogy 2 fürdő legyen, amit ki se használunk.....de gondolom, Te magadból indulsz ki és a szomszédba szaladsz segítségért, mert családon belül nem tudod a problémáid megoldani....az összes szomszédba egy fürdő van és még soha senki nem rohant a másikhoz, hogy jaj hadd fürödjek itt, mert a férje épp zuhanyzik
Úgy látom, Te is gondolatolvasó vagy, ráadásul nagyon szereted mások gondolatainak tulajdonítani a sajátodat!
Senki nem mondta rád hogy tapló vagy. Te kérdeztél, én válaszoltam. Hát ha bántó volt számodra az a mondatom, hogy érdekes hangnemet érzek a kérdésben.... akkor ne foglalkozz vele, de ahogy elnézem mégiscsak eltaláltam a célpontot.
Én nem személyeskedtem, Te viszont igen.
Ha éppen tudni akarod (de gondolom nem akarod, de azért leírom Neked) mindent meg tudunk oldani családon belül, tudod mikor itthon nincs melegvíz a karbantartás miatt, elszaladok Kisvárdáról a muterékhoz Zalaegerszegig lezuhanyozni. Bizonyára Te is így tennél! Ügyes!
Én nem úgy oldanám meg a karbantartást, hogy ne legyen egész álló nap melegvíz és közben meg az egész család otthon üljön a felújítás közepette és ezért a szomszédágra legyünk szorúlva intím kérdésekben (is).
De azért építtetnek ( kormányrendelet) és vásárolnak (így) kis lakáshoz is 2 fürdőt, mert arra gondolnak, hogy hátha valamikor talán egyszer az életben netalán tán előfordulhatna, hogy esetleg elromlik vmi véletlen talán a fürdőbe...túl sok a ha...talán a fürdőszobafelszerlés lobby erős
Kedves kerdezo! Figyi. Nem mindenki olyan mint te. Mas emberek, mas igenyek! Folteszel itt egy kerdest amire erdemben valaszolnak az emrek, nem tetszik, adok hat egy neked tetszo valaszt:
JOGOS AKERDES! AZERT VAN BIZONYOS LAKASOKBAN KET FURDOSZOBA, MERT SOK SZEMET EMBER VAN, AKINEK EZ A MANIAJA, PEDIG EZ NEM NORMALIS DOLOG! SZERINTEM IS BE KENE TILTANI!
AKIK PEDIG ALIG VANNAK OTTHON, ES NAGYOBB OROMOT LELNEK A KET FORDUSZOBABAN REGGELENTE, MERT NEM KELL TOLONGANI, AZOK MIND BETEG, ROSSZ EBMREKE! BARCSAK EGY OLYAN VILAGBAN ELHETNEK, AHOL AZ ILYEN ALJAS MOCSKOKAT BORTONBE LEHETNE CSUKNI!
EGY FURDOSZOBAT MINDEN LAKASBA, DE AZONNAL!
:D
Mi egy kétszintes sorházban lakunk, például az ilyen kétszintes lakásnál kötelező a két WC , egy a földszinten, és egy az emeleten. Bár lenne két fürdő is...(tervezünk egy földszinti zuhanyzókabint)
Egyébként 6-an vagyunk !
Szia.
Mi alberletben lakunk a baratommal.
Egy ketszintes csaladi hazban lakunk ketten, 3 szobank van, ket furdonk, es 3 wcnk. Hidd el nem hulyeseg a tobb furdo es wc egy hazban.
Ez milyen dolog már, hogy más embereket leszemetezünk és ráaggatunk mindenféle jelzőket, csak azért mert mást gondolnak mint te? - ez nem a kérdezőnek szól, hanem az egyik kommentelőnek.
Ennek az egésznek semmi köze nincsen semmiféle fürdőszoba lobbihoz.
Volt egy eredeti kérdés, a kérdésben nem hangzott el a lakás mérete, mert ha így lett volna, valószínűleg én is azonnal azt írom, hogy igen, egy 47 nm-es lakásban a második fürdőszoba helyhiány miatt kicsit "húzós".
De: nem ez volt a kérdés!
Én is panelben lakom, 1 fürdőszoba van, és soha nem mentem a szomszédba fürdeni, mert az évenkénti karbantartás alatt is mindig megoldjuk, a fürdőszoba felújítás alatt is megoldottuk, és én is laktam olyan helyen ahol egy lavór volt a "fürdőszoba" és azt is megoldottuk.
Viszont ha megtehetném és úgy alakul, igenis szeretnék két fürdőszobát, és ettől még nem vagyok se szemét, se beteg, se semmi ilyen egyéb jelzővel ellátott ember.
Üdv: a "gondolatolvasó"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!