Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a fürdőszobáról?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. jan. 23. 13:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Hely van dupla mosdohoz. Hianyzanak a polcok, dupla ajtos sszekreny a mosdo alatt. Mosdotol plafonig szep lenne a tukor, es oly szelesen is. Sarki vagy kerek furdokad/jacuzzit rakne, tobb ember belefer, de egyedul is jol el tudsz terulni. Extra melyet vennek, egy lepcsovel fellepni. Akkor jo, ha nyakik bele tudsz ulni. Ahhoz kepest hogy eloterben van nagy hely, minden ugy nez ki, mintha egy sarokba lenne szoritva.
2011. jan. 23. 14:27
 12/26 anonim válasza:
100%
De tényleg, ha ennyi hely van, akkor miért ilyen kicsike a kád? Szerintem lehetne egy jó nagy kád, ahogy az előttem szóló is írta, hogy jól el tudj benne terülni :)
2011. jan. 23. 14:31
 13/26 A kérdező kommentje:

köszönöm a válazsokat

mi is dupla mosdoval tervezzük és nagy tükörrel :-)

de a csempe elrendezése ilyen lenne :)

2011. jan. 23. 15:53
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Hali, a csempe elrendezése szép, és szép hogy a mosdó mögött végig sötét :) A dupla is jó ötlet, nekem mindig az ötszög zuhanyzóval voltak gondjaim..... pont az a kis ív hiányzik, ahol elfér a vállad keresztbe.... egyszer húsz zuhanykabinba másztam be, és bár nem látszik, de az ötszögzuhany pont ott kicsi ahol az íves jó... esetleg a két csempe színe között lehetne több kontraszt:)

Kriszta

2011. jan. 23. 16:14
 15/26 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsod :)
2011. jan. 23. 18:46
 16/26 anonim ***** válasza:
94%

Nekem nagyjából bejön,de túl üres.

Ha nekem ekkora fürdőm lehetne,biztos,hogy valamilyen óriási kádam lenne,hogy a párommal ellazulhassunk benne ketten.

A színe tetszik amúgy,de itt van pár fürdő,lesd meg,hátha méeg valami ötletet átveszel valamelyikből :

[link]

2011. jan. 24. 11:15
 17/26 A kérdező kommentje:

köszi :)

azért kisebb lesz mint a képen :)))

2011. jan. 25. 14:43
 18/26 anonim ***** válasza:
70%

Ez egy enteriőr csupán, azért ekkora, mintha egy bálterem lenne... (és a műnövény is ennek szól)

Nagyon ötletesnek tartom:

- a kád melletti rejtett világítással ellátott polcos bemélyedéseket, ami hangulatvilágítás és pakolós rész egyben.

Ami szerintem nem praktikus:

- a tusoló kiképzés - a víz kifröcsög belőle. Olyan gyönyörű üvegelválasztásos megoldások vannak már manapság, hogy megszólalnak.

- a mosdónak szép a formája, de a víz örökké a pulton lenne mellette úszva - kisgyerekes családoknak csak akkor ajánlott, ha nem tisztaságmániásak :-)

- hiányoznak a kis szekrénykék (pl. mosdó alól) - hol tartja az ember a borotválkozó vagy sminkes szettet? a fogkrémet, stb?

Összességében nekem a szín, elrendezés tetszik, a tusoló az kuka, a mosdó az meg egyéni igény, hogy valaki a duplát szereti-e. Itt pl. kicsi lenne a hely a duplához, mert a helyet úgy szokták számolni, hogy előrehajolva széttárt könyökökkel 2 ember elfér-e mosakodásnál. Itt nem.

Az ívek (kád, mosdó formája) szépen lágyítják a sok kis kocka és vonal egyfajta szigorúságát.

2011. jan. 25. 16:31
 19/26 anonim ***** válasza:
80%
Es ki fog mindig behajolni a kad folotti polcokhoz ha epp kell valami? SZep, gusztusos az elrejtett polcok, de nem mindennapi hasznalatra, hanem disznek.
2011. jan. 25. 16:34
 20/26 anonim ***** válasza:
73%
16.31 vagyok. Azokra a polcokra a fürdéshez kapcsolatos tárgyakat szokás tenni,tehát éppen a kádban áll az ember, így nem kell behajolni. Ami pedig nem a fürdéshez kapcsolódik, az meg dekor, tehát megintcsak nem érdekes, hogy be tudunk-e érte hajolni. :-)
2011. jan. 25. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!