Mi a véleményetek erről a fürdőszobáról?
köszönöm a válazsokat
mi is dupla mosdoval tervezzük és nagy tükörrel :-)
de a csempe elrendezése ilyen lenne :)
Hali, a csempe elrendezése szép, és szép hogy a mosdó mögött végig sötét :) A dupla is jó ötlet, nekem mindig az ötszög zuhanyzóval voltak gondjaim..... pont az a kis ív hiányzik, ahol elfér a vállad keresztbe.... egyszer húsz zuhanykabinba másztam be, és bár nem látszik, de az ötszögzuhany pont ott kicsi ahol az íves jó... esetleg a két csempe színe között lehetne több kontraszt:)
Kriszta
Nekem nagyjából bejön,de túl üres.
Ha nekem ekkora fürdőm lehetne,biztos,hogy valamilyen óriási kádam lenne,hogy a párommal ellazulhassunk benne ketten.
A színe tetszik amúgy,de itt van pár fürdő,lesd meg,hátha méeg valami ötletet átveszel valamelyikből :
köszi :)
azért kisebb lesz mint a képen :)))
Ez egy enteriőr csupán, azért ekkora, mintha egy bálterem lenne... (és a műnövény is ennek szól)
Nagyon ötletesnek tartom:
- a kád melletti rejtett világítással ellátott polcos bemélyedéseket, ami hangulatvilágítás és pakolós rész egyben.
Ami szerintem nem praktikus:
- a tusoló kiképzés - a víz kifröcsög belőle. Olyan gyönyörű üvegelválasztásos megoldások vannak már manapság, hogy megszólalnak.
- a mosdónak szép a formája, de a víz örökké a pulton lenne mellette úszva - kisgyerekes családoknak csak akkor ajánlott, ha nem tisztaságmániásak :-)
- hiányoznak a kis szekrénykék (pl. mosdó alól) - hol tartja az ember a borotválkozó vagy sminkes szettet? a fogkrémet, stb?
Összességében nekem a szín, elrendezés tetszik, a tusoló az kuka, a mosdó az meg egyéni igény, hogy valaki a duplát szereti-e. Itt pl. kicsi lenne a hely a duplához, mert a helyet úgy szokták számolni, hogy előrehajolva széttárt könyökökkel 2 ember elfér-e mosakodásnál. Itt nem.
Az ívek (kád, mosdó formája) szépen lágyítják a sok kis kocka és vonal egyfajta szigorúságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!