Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hová teszik a könyveket, az...

Hová teszik a könyveket, az ilyen stílusú lakásban?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jan. 21. 17:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Sajnos, sajnos!! Igen, ez a gyakoribb, hogy nincsenek elől a könyvek, így nincs kísértés sem, hogy az ember "véletlenül" olvasson.

Lehet, hogy nem a nappaliban, de valahol kell a könyveknek hely, mert hát könyv az KELL!! :)

2011. jan. 22. 21:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez a modern stílus hoz magával egyfajta "mindent eldugunk és rend hatást keltünk" látszatot. Ide nem fér bele egy könyvespolc, mert az máris felborítja a megalkotott rendet. Általában a legtöbb ilyen lakásban van egy dolgozószoba, és oda bepasszírozzák a könyvespolcot - ahogyan azt már egy előttem hozzászóló is írta. De ha pl. egy olyan alacsony szekrény van a nappaliban (pl. 55 cm magas ), aminek a mélysége is egész elfogadható (pl. szintén 50-es), akkor abban egy polccal elválasztva alól és felül is sok könyv elfér, sőt, dupla sorban, elől és hátul. A tetején pedig néhány apróság még mindig a rend látszatot kelti, és a könyvek is kéznél vannak. Ha kb. 150 cm hosszú ez a kis szekrényke, akkor abban kb. 250 könyv elfér. Ez nem túl sok, de mégis valami.
2011. jan. 25. 16:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszában írt egy alacsony szekrényről, na olyat szeretnék, vagy mellette megtartani egy nyitott szekrényt, még nem döntöttem el. Mi is a minimálra tökeszünk, ezért amit kiolvastunk viszi mindenki a szüleihez, anyumék például a galérián csináltak egy hosszú könyvespolcot, de már az is megtelt.
2011. jan. 28. 02:35
 14/14 A kérdező kommentje:
Költözés előtt állunk, ha összejön, több helyünk lesz, akkor én is majd valamilyen szekrénybe fogom tenni a könyveket. Jelenleg minden tele van, egyenlőre marad így.
2011. jan. 28. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!