Asztalossal fogunk csináltatni egy Zebrano (kép) mintás szekrénysort (hatalmasat) és nem tudom eldönteni, hogy vízszintesen vagy függőlegesen fussanak a csíkok. Tippek?
Az alábbi linken meg tudjátok nézni milyen egy Zebrano mintás szekrény (fürdőszobabútor).
Én is a vízszintesre szavazok. Én viszont a helyedbe nem csináltatnék olyat ami nagyon divatos, mert nézd meg 2 év múlva mi lesz vele. Inkább válassz valami klasszikusat, ami 10 éve is megállta a helyét, az a jövőben is szép marad. Hacsak nem akarsz 5 évente új bútort csináltatni. Nézd meg a nagy wenge mániát már nem is divat és mindenkinek ott marad az a ronda barna, és nem tudnak újracsempézni mindent pár év után. Vagy a 80-as évek nagy mániája volt a sötétbarna, ma meg örül az ember ha meg tud tőle szabadulni.
A szekrény amit kiválasztottál formailag szép, de jobban állná az idő vasfogát mondjuk dió, bükk vagy valamilyen középbarna szín.
Örülök, hogy írtál és köszönöm a hasznos tanácsot! Igazad van, valóban nem tanácsos divatszínt választani, most már hajlok én is valami másra. Szobabútor lesz, egy 4 m. széles és 2,30 m. magas szekrénysor. Nehéz eltalálni a színt, de egy biztos, világosat nem szeretnék. Konyhámban világos juhar van egy éve és borzalmasan utálom már. Hm, akkor keresgélek tovább.
nagyon megköszönném, ha beírnátok kinek milyen színek tetszenek (világos árnyalatokon kívül).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!