Asztalossal fogunk csináltatni egy Zebrano (kép) mintás szekrénysort (hatalmasat) és nem tudom eldönteni, hogy vízszintesen vagy függőlegesen fussanak a csíkok. Tippek?
Az alábbi linken meg tudjátok nézni milyen egy Zebrano mintás szekrény (fürdőszobabútor).
Szerintem ilyen alakú szekrénynél gyakorlatilag mindegy, milyen irányba futnak a csíkok.
A függőleges csíkozás hagyományos, régiesebb, a faerezetű mintára hajaz.
A vízszintes csíkozás fiatalosabb, modernebb.
Ebből kiindulva én is a vízszinteset választanám.
az a florida nagyon jól néz ki :D
azért is szavazok a világosabbra, mert sokkal fiatalosabb, és a szoba is világosabb tőle.
de nem szólok bele a döntésbe, csak a véleményemet írom le. :)
Mindenképpen vízszintes:)
Egyre vigyázz. A zebrano nagyon divatszín, ami mellesleg már kifutóban van. Így töményen 3-4 év múlva utálni fogod. Variálhatod pl. magasfényű fehérrel, az oldja egy kicsit.
Én például jövőre tervezek szekrénysort beszerezni, és az tuti végig tükrös lesz. Imádom a tükröket, nem lehet megunni, hiszen mindig magam látom benne :D
4 méter tükör... na az lenne vágyaim netovábbja! Amióta abbahagytam a balettot, nem ugrálhattam ekkora tükör előtt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!