Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Asztalossal fogunk csináltatni...

Asztalossal fogunk csináltatni egy Zebrano (kép) mintás szekrénysort (hatalmasat) és nem tudom eldönteni, hogy vízszintesen vagy függőlegesen fussanak a csíkok. Tippek?

Figyelt kérdés

Az alábbi linken meg tudjátok nézni milyen egy Zebrano mintás szekrény (fürdőszobabútor).

[link]

2011. jan. 20. 09:03
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

10:35, elgondolkoztattál! :) Lehet, hogy sötét lesz ....

És ez a "magasfényű zebránó" ?

[link]

2011. jan. 20. 11:03
 12/22 A kérdező kommentje:

Én eredetileg ilyent szeretnék (Florida alma zebránó), de még van 2 hetem dönteni.

[link]

2011. jan. 20. 11:15
 13/22 A kérdező kommentje:
Az elosztás, fogantyú más lesz.
2011. jan. 20. 11:17
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ilyen alakú szekrénynél gyakorlatilag mindegy, milyen irányba futnak a csíkok.

A függőleges csíkozás hagyományos, régiesebb, a faerezetű mintára hajaz.

A vízszintes csíkozás fiatalosabb, modernebb.

Ebből kiindulva én is a vízszinteset választanám.

2011. jan. 20. 11:29
 15/22 A kérdező kommentje:
"A vízszintes csíkozás fiatalosabb, modernebb. " Ez, az, meggyőztél! :) Köszönöm!
2011. jan. 20. 11:41
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

az a florida nagyon jól néz ki :D

azért is szavazok a világosabbra, mert sokkal fiatalosabb, és a szoba is világosabb tőle.

de nem szólok bele a döntésbe, csak a véleményemet írom le. :)

2011. jan. 20. 12:13
 17/22 anonim válasza:
100%

Mindenképpen vízszintes:)

Egyre vigyázz. A zebrano nagyon divatszín, ami mellesleg már kifutóban van. Így töményen 3-4 év múlva utálni fogod. Variálhatod pl. magasfényű fehérrel, az oldja egy kicsit.

2011. jan. 21. 15:44
 18/22 A kérdező kommentje:
Ettől félek én is! Most voltam néhány bútor boltban, tetszik, de úgy ahogy mondod, félek, hogy megutálom. A konyhabútoromat is megutáltam, pedig az világos juhar és 1 év után, már nem bírok ránézni. A falak színével is ugyanígy vagyok. Hm, hát nem tudom milyen legyen ... Kinek milyen tetszik? Hátha segít dönteni.
2011. jan. 21. 17:29
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Én például jövőre tervezek szekrénysort beszerezni, és az tuti végig tükrös lesz. Imádom a tükröket, nem lehet megunni, hiszen mindig magam látom benne :D

4 méter tükör... na az lenne vágyaim netovábbja! Amióta abbahagytam a balettot, nem ugrálhattam ekkora tükör előtt :D

2011. jan. 21. 18:11
 20/22 A kérdező kommentje:
:D :D 4 m. tükör, hogy minden nap szembesüljek, hogy jó lenne már tornázni? Hm, nem is tudom ... :) Amúgy ebbe is lesz tükör (füst tükör) 1 m. szélesen.
2011. jan. 21. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!