Milyen szinű falat válasszak, ha bordó mintás a függönyöm és a szőnyegem is?
Mondjuk egy halvány krémszín, ami már nem fehér.
Nem biztos, hogy jó ötlet ez alapján a fal színét választani, mert az új függöny tuti olcsóbb, mint az új festés, és esélyes, hogy a szőnyeget lecserélni is egyszerűbb.
Mondjuk egyszerűbb lenne a válasz, ha tudnánk, milyen hatást szeretnél elérni, vagy milyen szobáról van szó.
Nagyon szép lehet a bézs színnel, ami inkább sárgás mint hideg... nekem volt olyan függönymintám ami bordó és melegbézs csíkos volt, nagyon szép együtt....
A bordó még a sötét farmerkékkel is szép lehet, ami szürkésbe megy át :)
Ha ez sem jó, a halványrózsaszín és a kakaószín keverékével is szép, persze ez attól is függ hogy a bordó milyen árnyalata található meg nálad :)
Köszönöm a válaszokat:) az a baj hogy ezeke már emgvannak, és nem tudok újat venni(: ...
a másik, hogy én valami barnásat szeretnék rózsazsín tapéta csikokkal.. és nem tudom, hgy jó választás lenne-e?!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!