Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Gurulós szék alatt hullámos...

Gurulós szék alatt hullámos lett a padlószőnyeg. Mit tegyek, hogy ne menjen tönkre a szőnyegem?

Figyelt kérdés
Már kb. 1 éve van ilyen székem a számítógép előtt és már kicsit hullámos a padlószőnyeg alatta. Arra gondoltam, hogy maradt még akkora padlószőnyeg darabom amit alátehetnék és így nem menne tönkre a szőnyegem. Szerintetek?
2010. szept. 27. 16:48
 1/8 anonim ***** válasza:
van olyan átlátszó műanyag lap. talán az ikeában, vagy más bútoráruházban is lehet kapni, direkt gurulós szék alá.
2010. szept. 27. 17:19
 2/8 anonim válasza:
A kikában lehet venni(ezt mondom a kérdezőnek,és az első válaszolónak is:))és 12.500 Ft!!
2010. szept. 27. 19:43
 3/8 anonim ***** válasza:
első vagyok. nem olcsó mulatság. sztem sokkal egyszerűbb, és szebb is, ha lamináltpadló van a szobában. igaz, az még drágább, de könnyebb takarítani, és egészségesebb is.
2010. szept. 27. 22:34
 4/8 anonim válasza:
Nekem a parkettát keményem tönkre vágta a gurulós szék. :S
2010. szept. 27. 23:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Majd kicseréled a szőnyeget. Minek gurulósszék ha nem gurulhatsz vele?
2010. szept. 28. 07:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Marha jókat írogattok nekem. Hát ilyen drága lapot nem fogok venni lamináltra pedig még nincs pénzem de gondolom abból is valami nagy kopásállóságut kellene vennem.
2010. szept. 28. 17:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is egy darab padloszonyeg van a szek alatt, mar evek ota. Neha elcsuszik, nem veszelyes, visszahelyezed. Semmi baja a padloszonyegnek. Az a ragados, atlatszo darab nem jo, allandoan csuszkalt a padloszonyegenen. Hiaba vannak rajta kis tovisek, nem melyul bele a padloszonyegbe.
2010. szept. 29. 15:51
 8/8 A kérdező kommentje:
FromOznak: köszi szépen a válaszod. Hát már én be is szegettem ezt a kis darab szőnyeget, hogy azért ki is nézzen valahogy és úgy tűnik jó lesz így a dolog.Annak idején nagyon odavoltam a gurulós szék miatt ha ezt tudtam volna:)de mostmár így jó lesz!Mégegyszer köszi!
2010. szept. 29. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!