Ha elérhető áron lenne vennétek ilyen ágyat?
nem,mert nem egyenesnek látszik az alja,arra érzékeny a gerincem
+mivel meg van emelve a széle,megint nem jó,éjszaka kinzás lenne kimászni wc-re menet....
+ szeretünk ágy szélén szeretkezni,megint nem alkalmas erre
+hófehér,meghaladja a takaritós képességeimet:D
+nem illik a lakásomba (de ha olcsón kapok mellé hasonló modern lakást,akkor jöhet:D)
Én tuti vennék! De szintén panel :(
Amúgy pont most tervezek ágyat venni, de nagyon hamar rájöttem, hogy nincs olyan, ami megfelelne, mert 2m széles a kisszoba, és oda egy szélesebb ágyat nem lehet berakni.
Ezért dobogót fogok építtetni, ami alá bemehet egy rakás hatalmas fiók, és egyszerűen a dobogó tetején lesz egy matrac.
A dobogóért mondjuk 40 ezret hajlandó vagyok fizetni mindennel együtt, de ha annyiért nem csinálja meg az asztalos, akkor megcsináljuk mi a párommal. A matracért szintén maximum ennyit fizetnék, de valószínűbb, hogy sima szivacsmatrac lesz, mert a rugósakkal elég rossz tapasztalataim vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!