Milyen kézzel készíthető, olcsó dekorációt ajánlanátok?
Figyelt kérdés
A barátommal most költöztünk össze,nagyon kicsi a lakásunk,és elég üres...Mármint a bútorokat leszámítva.Szeretném feldobni kicsit,valami házi készítésű,fiatalos dekorációval,viszont nem sok pénzünk maradt,minden elment a költözésre,úgyhogy olyan ötletek érdekelnének,amikhez nem nagyon kell költekezni...2011. jan. 11. 10:30
1/5 anonim válasza:
Ha van kézügyességed, festhetsz a falra valami figurát, vagy díszt. Az ágyra varrhatsz ágyterítőt, díszpárnát, sötétítő függönyt is varrhatsz, az ágyterítővel megegyező színben. Az éjjeli lámpát is feldíszítheted, mondjuk rádobsz valamilyen színű selyemkendőt.
2/5 anonim válasza:
virágmagot olcsón tudsz venni,vagy hajtásokat szülőktől/szomszédtól,mindenki szivesen ad,teljfölös pohár,kiülről bevonos szines papirral,és már csak locsolgatni kell
a virágok rögtön otthonossá teszik
vársz 2-3 hetet,és a naptárak 50-100 ft-ért kaphatóak,tavaly cicásat vettem,naptár részét levágtam,cicákat meg kiragasztgattam szépen az ajtókra
diszpárnákat tudsz te is varrni,turiban olcsó napon veszel szép szines mintás pólókat,és már csak cérna kell
tülör...nem olcsóak,de nagyitják a lakást
goodsmarket,100-as boltok...rengeteg dekoráció pár forintért
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat:)
2011. jan. 11. 11:54
4/5 anonim válasza:
Az ablakba tudsz rakni illat gyertyákat, az jól néz ki. Ha kiszárítasz narancs és citrom gerezdeket, teszel hozzájuk fahéjrudakat, az szép dekoráció :)
5/5 A kérdező kommentje:
Ez tök jó ötlet:) Köszi:)
2011. jan. 13. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!