Van otthon egy csomó felesleges dolgom, ami csak porosodik a szekrényben. Sajnálom kidobni, mert valamikor egy csomó pénzt adtam ki miatta, mit lehet vele csinálni?
csak vannak olyan szegényebb sorsú ismerőseid akik örülnének ezeknek.
nekem van egy barátnőm, akik sajnos elég szegények, a lakáshitel törlesztője szinte minden pénzüket elviszi.
mikor költöztünk, átvittük hozzájuk az olyan dolgokat, amikre nekünk nem volt szükségünk (pár kisebb bútor, lámpák, ruhák, más apró használati tárgyak)
nagyon örültek neki, én pedig örültem, hogy segíthettem, és jó helyre kerültek a dolgok.
Köszi a válaszokat mindenkinek, a ruhákat el szoktam ajándékozni a szokott helyre, vaterára én is gondoltam, de nem tudom, lenne-e az én dolgaimra kereslet, annyi minden van fenn... Pedig nem lenne rossz, ha egy kis pénz is folyna be ebből, legalább a múltbeli kiadások egy részét fedezné!
Aki kérdezte, milyen ágymelegítő: elektromos, egyes ágyra való, 150x80-as méret kb., imetec márkájú? (talán)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!