Milyen matracot vegyünk, hogy ne fájjon a hátunk?
Minél keményebbet. Nekem az a tapasztalatom, hogy minél puhább matracon alszom, annál rosszabb. Nyilván van egy határ a keménységben, ami után már nem kényelmes, na azt kell megtalálni :)
Bár a tesóm a földre terített pokrócon tud a legjobban aludni :)
Igen.A kemény formatartó matrac a legjobb,de igényel némi időt mire megszokja az ember.
Az ikeán kívül nem tudok más ilyen volumenű cserelehetőségről.
A Jysk éppen most hirdetett ilyen 100 napos próbalehetőséget a matracaira, nézz utána! Mi ott vettünk Gold matracot és fantasztikusan jó. Az üzletben is ráfekhetsz, olyat veszel, amin jólesik a fekvés, de nyilván éjszaka dől el, hogy beválik-e.
Inkább a rugósakat ajánlom, és minél több rugó/m2 van benne, annál jobb az alátámasztás, kényelmesebb az ágy. Persze ez a drágább, de megéri, hiszen nem egy évre veszed.
nekem ikeás zsákrugós sultan márkájú matracom van.
amikor ráfexek, érzem, hogy kicsit felveszi a testem formáját, de nem süpped be úgy, mint valami gagyi cucc.
nagyon szeretem, már 5 éve nyúzzuk, semmi baja, sosem fájt a hátam.
szóval nézz körül mégjobban az ikeában, akár feküdj fél órákra, mindenféle pozícióban.
a sima szivacs sztem nem jó, akármilyen hiper szupernek is van meghirdetve.
én a zsákrugóra esküszöm :D
Mindenképpen zsákrugós matracot.
Az ára elég borsos, Én most vettem 180*200-ast és 200ezer volt, de ilyen jól sosem aludtam még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!