2 szoba hal-os lakásban hogy rendezzem be a "hall"-t?
Szia!
Én egy kó kis könyvtárat csinálnék egy olvasó sarokkal, vagy egy dolgozó sarkot.
Nincs esetleg egy alaprajzod, hogy láthassuk a méreteket, és a szobák elhelyezkedésést?
Üdv!
caori (Eszti)
Persze rakok fel képet, ha segítetek, mert még soha nem tettem fel.
Köszi
Megrajzolod, és beszkenneled, ha nincs, akkor pedig rajzolsz egy képet paint-ban, elmented mint *.jpg, és feltöltöd a kepfeltoltes.hu weboldalra.
Onnan pedig bemásolod ide a linket.
Ennyi
Szia!
Köszi a képet! Így sokkal könnyebb! :o)
3 verziót látok:
1., Minden marad a régiben és nincs semmilyen átalakítás...
Mivel a hall nem szeparálható külön, ezért mindenképpen valamilyen nappali funkciót ajánlanék neki.
Ha a konyhádat kicsilled, akkor lehet ne ez egy étkező, de továbbra is fentartom a könyvtár/dolgozószoba variációt, nekem nagyon tetszene.
2., Sok a ruha....sok a gond...
Attól függően, hogy melyik a háló, a hallból gardrobot csinálnék. Ebben az esetben az ajtókon kell variálni. Van, ahol nyitni kell, van, ahol befalazni.
3., Gyarapodik a család...
Később egyébként egy pici átépítéssel a lakás egészen jól átvariálható, ha esetleg gyarapodik a család.
A baloldali nagyobb szobát leszeparálnám és az előszobából nyitnék rá ajtót, a régit pedig befalaztatnám.
A hall pedig később lehetne fürdő és WC egyben vagy külön. Jobbra pedig lebontanám a mostani fürdőt és WC-t és így lehete egy amerikai konyhás nappali.
Remélem sikerült beindítani a fantáziádat!
Ha van még kérdésed írj!
Üdv!
caori (Eszti)
Szia!
Köszi az ötleteket. Még tetszik is, csak van egy kis bibi. Nem nyúlhatunk a fő falakhoz. Amúgy van egy 1 éves kislányunk és ezt is figyelembe kell vennünk. Most már pakol mindent. Lehet a gardrób mellett fogok dönteni. Mégegyszer köszi.
Ez nem véletlenűl egy 53nm panel lakás?
Ha igen, nekünk egy kerekasztal, 4 székkel van megoldva.
Ha vendégünk van, oda ültetjük le. De rakhatsz oda akváriumot is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!