Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan tudnám feldobni a...

Hogyan tudnám feldobni a szobámat?

Figyelt kérdés

Az ajtóval szemben van az ablak.Az ajtótól jobbra egy szekrénysor.A szekrénysorral szemben az ágy.Az ágy mellett éjjeliszekrény, mindkét oldalon.Az ágynak balra van még egy kisebb szekrény.Az mellett,közvetlenül az ablak alatt a TV, amely az ágy felé van fordítva.A szoba színe vörös, a falon 3 tükör.Padló van.

Nagyon unalmas, nem tudom, hogy tudnám feldobni.

20 éves lány.

2010. nov. 28. 09:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Marmint a falak vorosek? Ez nem jo, soha nem pihensz igazan. A voros szin az feldob.
2010. nov. 28. 09:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerezz be pár szobanövényt. Az ágyat terítsd be egy színes takaróval. Nálam van pár különlegesebb párna, szerintem ezek is nagyon jók. Akaszthatsz a falra egy képet, akár barátokról, családról készültet. Vehetsz babzsákot, puffokat. Egy sötétítőfüggöny is segíthet. Nem kell túlzásba venni, szerintem egy-két dolog ezek közül már feldobná.
2010. nov. 28. 09:37
 3/4 anonim ***** válasza:

az ágytakaró tényleg jó ötlet, nagyon feldobja a szobát, hozzá színben illő díszpárnákkal. a tükör sem túl jó dolog egy olyan szobában ahol alszol is, helyette valami jó képet, festményt raknék fel.

egy új szőnyeg is feldobja a hangulatot.

2010. nov. 28. 11:31
 4/4 anonim válasza:
Az előző ötletek tényleg jók. Ha a szobádat is át szeretnéd festeni, akkor lehetne pl. egy valamilyen világosabb szín. Festékes boltokban vagy barkácsüzletekben (pl. Praktiker) kaphatók különböző sablonok, akár virágmintásak is. Válassz pl. pipacsot vagy valamilyen neked tetsző mintát és ha a szobád pl. vajszínűre festetted, akkor a sablont mintáját fesd ki narancssárgára és így szép lesz. Én is ilyenre szeretném megcsinálni.
2010. nov. 28. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!