Hogyan tudnám egy kicsit feldobni a szobámat?
Figyelt kérdés
Panelházban lakunk. A szobámnak fordított L . alakja van.. Ha bemegyek az ajtón jobbra van három szekrény ami faltól falig ér és jobbra és van egy szekrény.. Az ablak alatt van az ágyam ami nagyon nagy (hossza: 255cm, szélessége: 234) Faltól falig ér. Elötte van egy kis éjjeliszekrény mellette pedig az íróasztalom. Sajnos a szekrények és az ágy miatt nagyon kevés hely van benne. Hogyan tudnám hangulatosabbá tenni mert már régóta így van és unom.:S Előreis köszi a segítséget. 14/L2010. aug. 16. 17:29
1/1 anonim válasza:
esetleg pár kép a falakra. az ablakra üveg matricát is tehetsz, aztán ha megunod le is veheted.
nem tudom milyen polcod van, de ha van ilyesmi a rendszeredben: [link] akkor a szélére ragaszthatsz csillagokat is (én a tescoban vettem).
az ágyadat feldobhatod párnákkal, az íróasztalodra pedig beszerezhetsz egy alá tétet(nem jut eszembe a neve:S) , esetleg ha csillárod van, arra csinálhatsz lógókat, illetve gyertyák, szárított virágok.. rengetek módja van a díszítésnek csak egy kis fantázia kell ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!