Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mi tarthatná meg a műgirlandot...

Mi tarthatná meg a műgirlandot a fa ajtófélfán?

Figyelt kérdés
Az ünnepekre szeretnék fa ajtófélfára feltenni műgirlandot, de sehogy se sikerül. A cellux nem fogja meg, szögelni nem akarom.
2010. nov. 22. 21:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Szigetelőszalag vagy gyurmaragasztó
2010. nov. 22. 21:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt pedig csak szögekkel vagy rajzszögekkel tudod csak rögzíteni! (5 db kisméretű szöggel megoldható a dolog, ezt benne is hagyhatod, hogy jövő karácsonykor is ehhez rögzítsd a girlandot. Nem fog látszani, ne félj!)
2010. nov. 22. 22:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Megtartja a gyurmaragasztó:)
2010. nov. 22. 22:38
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

És a gyurmaragasztó tényleg megtartja? Én még nem próbálkoztam vele, nem tudom milyen. Gondolom az egyik oldalát nyomom rá az ajtófélfára, a másikra meg a girlandot nyomom bele, ugye?

2010. nov. 23. 10:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Így van. Nagyobb súlyokat is megtart, pl képeket, a lényeg az, hogy ahová tapasztod az sima, zsírtalan felület legyen. Tapétán tehát nem tapad meg -illetve nem sokáig-de ajtófélfán simán. Leszedni se nehéz és többször felhasználható.400.- körül van, úgyhogy nem egy nagy befektetés...
2010. nov. 23. 10:35
 6/6 anonim válasza:

A gyurmaragasztó szerintem gyenge lesz hozzá. Én a helyedben csak keveset vennék kipróbálásra.

Én kétoldalas ragasztószalagot használnék, az tutira nem engedi el. Papírboltban kapható. Utána nem egyszerű eltávolítani a nyomokat, de a körömlakklemosó, vagyis aceton ezt megoldja.

2010. nov. 23. 13:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!