Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » A barátnőmmel 2en szeretnénk...

A barátnőmmel 2en szeretnénk kifesteni a szobáját. Festéket holnap veszünk. A festésben mire kell odafigyelni?

Figyelt kérdés
Milyen színek passzolnak össze mert 2 színűre akarjuk
2009. jan. 13. 16:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a 17 eves noverem festette ki a szobam.Meglepibol.

A mennyezet sotet kek, ego sarga szinnel csillagok vannak ra festve (meg a 2 goncolszeker is) es egy nagy hold.Az oldalfalak sarga szinuek es ezekhez a szinekhez talalo butrok es kiegeszitok vannak a szobamban. Igy nekem nagyon tetszik, de persze izlesek es pofonok.

Nem tudom hogy gondoltatoke ilyen dolgokra (mint hogy valamit ra festeni)

Es ha csajok vaytok, sok csajnak (nekem szemely szerint) tudjatok a pinky szoba tetszik. Tele rozsaszinnel, nyalas dolgokkal.En nem itelem el az ient de nekem nem jon be. Meg ott a piros mondjuk a falra es ha feher butrokat veszel akkor tenyleg szep lesz.

Esetleg narancs sarga fekete szinnel is talal, de sokan tul sotetnek talaljak.

Na hat itt most ezek ugrottak be, hajra :) :D

2009. jan. 13. 17:23
 2/5 anonim válasza:
100%

szia, ajánlok egy linket a barátnődnek:

[link]

2009. jan. 13. 17:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Nezd meg a praktiker.hu-t, ott menjel a tippek, otletekre!
2009. jan. 13. 19:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a dulux festéket ajánlanám nektek, mert az nagyon jól fed, nem csöpög, könnyű felvinni. Vigyázzatok színválasztásnál, mert amilyen szín van a festéken, az olyan lesz, sőt ahogy szárad, még sötétebb lesz. Azzal lefesteném mind a négy falat a helyetekben, s egy falat, amiből sok látszik, nem takarja el bútor, Trilakk dekor festékkel kennék le. Az olyan antikolt hatású, nagyon szép, s azt sem lehet elrontani! A plafont fehérre kenném. Én pl. citromsárgára festeném a falakat, s egyet pedig narancsos dekorral kennék le. Annak olyan meleg, friss hatása lenne. Van barack szín, s egy falat olyan élénk pirosas vöröses dekorral kennék le.
2009. jan. 13. 20:38
 5/5 anonim válasza:
100%

Szia!

Én egymagam kezdtem neki a 50m2-es lakásomnak. A gletteléstől-festésig mindent én csináltam.

A festéket és főképpen a színeket úgy kell kiválasztani ,hogy milyen a fal minősége:

1.

- ha meszes az előző festés, akkor azt le kell kaparni, alapozóval lekenni és úgy rá a színes diszperzit,

- ha viszont sima a fal, akkor is egy alapozót kenjetek rá és utána kenni a színes diszperzittel.

2.

-először a bútorok színét és a padlót szokták megnézni milyen színű, hogy a fal is összhangban legyen vele.

-a két színű falat mindenképpen úgy válasszátok ,hogy a belső térhez passzoljon és legalább a szoba lakójának is tetszetős legyen.

Szerintem lehet merészen játszani a színekkel, de mindenképpen fontos a belső tér egyenlősége.

Üdv.Barbidu és nagyon jó munkát kívánok!:)

2009. jan. 15. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!