A barátnőmmel 2en szeretnénk kifesteni a szobáját. Festéket holnap veszünk. A festésben mire kell odafigyelni?
Nekem a 17 eves noverem festette ki a szobam.Meglepibol.
A mennyezet sotet kek, ego sarga szinnel csillagok vannak ra festve (meg a 2 goncolszeker is) es egy nagy hold.Az oldalfalak sarga szinuek es ezekhez a szinekhez talalo butrok es kiegeszitok vannak a szobamban. Igy nekem nagyon tetszik, de persze izlesek es pofonok.
Nem tudom hogy gondoltatoke ilyen dolgokra (mint hogy valamit ra festeni)
Es ha csajok vaytok, sok csajnak (nekem szemely szerint) tudjatok a pinky szoba tetszik. Tele rozsaszinnel, nyalas dolgokkal.En nem itelem el az ient de nekem nem jon be. Meg ott a piros mondjuk a falra es ha feher butrokat veszel akkor tenyleg szep lesz.
Esetleg narancs sarga fekete szinnel is talal, de sokan tul sotetnek talaljak.
Na hat itt most ezek ugrottak be, hajra :) :D
szia, ajánlok egy linket a barátnődnek:
Szia!
Én egymagam kezdtem neki a 50m2-es lakásomnak. A gletteléstől-festésig mindent én csináltam.
A festéket és főképpen a színeket úgy kell kiválasztani ,hogy milyen a fal minősége:
1.
- ha meszes az előző festés, akkor azt le kell kaparni, alapozóval lekenni és úgy rá a színes diszperzit,
- ha viszont sima a fal, akkor is egy alapozót kenjetek rá és utána kenni a színes diszperzittel.
2.
-először a bútorok színét és a padlót szokták megnézni milyen színű, hogy a fal is összhangban legyen vele.
-a két színű falat mindenképpen úgy válasszátok ,hogy a belső térhez passzoljon és legalább a szoba lakójának is tetszetős legyen.
Szerintem lehet merészen játszani a színekkel, de mindenképpen fontos a belső tér egyenlősége.
Üdv.Barbidu és nagyon jó munkát kívánok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!