Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Azt szertném kérdezni, hogy a...

Azt szertném kérdezni, hogy a tükörcsempét mivel szokták felrakni? És hol lehet kapni? Nekem hullámos szélű kellene. Nézegetem a neten de nem igazán találom

Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 11:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én burkolatokat árulok, de nem értem miről beszélsz, így nem hallottam még ilyenről.Olyan nincs, hogy tükörcsempe.Az nem csempe.
2010. nov. 10. 14:40
 2/11 A kérdező kommentje:
Akkor,hogy hallottál?Én ilyen formában ismerem.e mire gondolsz?
2010. nov. 10. 21:50
 3/11 anonim ***** válasza:
Én nagy méretűt vettem évekkel ezelőtt üvegesnél, ami öntapadós volt. A kicsit pedig OBI-ban, ahhoz kétoldalú ragasztókockákat mellékeltek.
2010. nov. 12. 11:06
 4/11 anonim ***** válasza:

Hjajj..isten!!! ez üvegmozaik, így kell keresni is.

Attól függ, mire akarod használni.Ha rendesen, mozaikburkolatként, akkor fehér flexragasztó kell hozzá,ami dupla annyi, mint a sima szürke. Ez azért kel, mert a szürke átüt az üvegmozaikon és tompítja a fényét majd.

Fugázni bármivel lehet. az igazi üvegmozaik, elég drága tud lenni, de van már 3000 ft/m2-es áron is.

Általában 30x30 cm-es hálóra rakják, ami vagy papír, vagy műanyag és úgy kell felrakni, hogy a papír legyen utána kifelé, mert azt le kell áztatni.

Ha dekorációs célra akarod, akkor elég egy olcsó hobbiragasztó.

Egy ilyen hullámos szélű üvegmozaik kb.10 000-csillagos ég árban kapható szakkereskedésben.

ha burkolatként akarod, akkor burkolónak kell felrakni, de ezért mindig többet kérnek, mert nagyon nehéz szépen felrakni.

2010. nov. 12. 12:44
 5/11 A kérdező kommentje:
Dekorációnak akarom csak,ugy akarom felrakni mintha egy tükör lenne,Kb 1 négyzetméternyit.És olcsón hol lehet venni?
2010. nov. 12. 12:53
 6/11 anonim ***** válasza:
Most akkor tükörcsempe vagy üvegmozaik??
2010. nov. 12. 13:18
 7/11 A kérdező kommentje:
Én tükörcsempére gondoltam
2010. nov. 12. 13:49
 8/11 anonim ***** válasza:
OBI-ban nézd meg, ott szokott lenni többféle.
2010. nov. 12. 13:53
 9/11 A kérdező kommentje:
megnézem az Obiba lehet van hullámosszélű is.
2010. nov. 12. 14:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Az OBI-ban biztosan kapsz. Én ott vettem a sima szélűt. Abból van 9 db feltéve a csempe helyére. Nem tudom, hogy mivel rakták fel, de valami spec. ragasztóval, az biztos. Mert megmattulhat a tükör. Mi nem tettünk közé fugát, a szélei mindegyiknek fózolt.
2010. nov. 12. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!