Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem van csak az a hülye szokásom, hogy aki tetszik vagy szerelmes vagyok belé, annak lementem a képeit és azokat nézegetem?
Figyelt kérdés
Más is van ez így vele?=D2011. aug. 14. 22:16
3/13 twinky válasza:
Gusztustalan, mocskos, perverz allatok vagytok! Fogadjunk, hogy rajuk is veritek...! :D
5/13 anonim válasza:
Én is ezt csinálom :D És mindig tiszta bűntudatom van miatta, úgy érzem, mintha tudna róla, látná, h mit csinálok, h milyen ciki vagyok XD
22/L
6/13 A kérdező kommentje:
:D
Nem tudom,hogy verném ki rá,mikor lány vagyok...:D
2011. aug. 14. 22:27
7/13 anonim válasza:
Na jah... vagyunk páran ezzel így...
9/13 anonim válasza:
én is így vagyok vele és olyan gáznak érzem..meg facebookon is nézegettem állandóan az adatlapját,de szerencsére beállította,hogy csak az ismerősei láthatják..:)
10/13 Solarian válasza:
Én csak a Fb képeit nézem folyton végig... :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!