Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Az Ikeàban visszavesznek...

Az Ikeàban visszavesznek olyan bútort, aminek egy kicsit sérült a csomagolása?

Figyelt kérdés

Pàr macskakarom nyom van a dobozon, de az egyértelműen làtszik, hogy a bútor nem sérülhetett alatta.

Előre is köszi!

dec. 29. 17:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen. Még összeszerelés után is visszaveszik, de akkor levonnak az árából.
dec. 29. 17:10
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor ez biztos, ugye? Màrnint, akkor ők sérült csomagolàssal is eltudják adni?
dec. 29. 18:29
 3/10 A kérdező kommentje:
*màrmint*
dec. 29. 18:29
 4/10 anonim ***** válasza:
El tudják adni, de lehet, hogy árcsökkentéssel, és azt akkor most levonják. Én is vittem vissza kb 8 éve félig kibontott dolgot, lehet, hogy a teljes árat visszakaptam, már nem emlékszem. Family tag vagy?
dec. 29. 18:41
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszi. Az vagyok elvileg, igen, csak most volt valami az alkalmazással, újat kell letölteni, vagy valami ilyesmi, màr nem tudom.. De majd megnézem, de miért kérdezed?

Egyèbkènt, az Örs Vezér téri Ikeàban vettük, de egy külső raktárban vettük àt, akkor hovà kell vajon visszavinni?

Előre is köszi!

dec. 29. 18:53
 6/10 A kérdező kommentje:
Bocsi a sok kérdésért.
dec. 29. 18:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Az Őrsnek a vevőszolgálatára vittem azt is, amit a Kerepesi úton vettem át. A Family tagoknál tovább van lehetőség cserére, és egyszerűbb is, nekem még plasztik kártyám van. Szerintem hívd fel őket, hátha változott azóta valami.
dec. 29. 19:26
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
dec. 29. 19:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Szívesen :)
dec. 29. 19:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Simán visszaveszik sérült csomagolással is. Beteszik utána másik dobozba. Nem egy pótolhatatlan kincs a karton.
dec. 29. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!