Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Kerek mennyezeti lámpák -...

Kerek mennyezeti lámpák - szobába miért mondják hogy nem illik?

Figyelt kérdés

Például ez:

[link]

Nem tudom hogy miért ne illene

dec. 4. 23:12
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Még soha nem hallottam hogy azt mondta volna bárki, hogy nem illenek szobába.
dec. 5. 00:15
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Ki mondja?
dec. 5. 07:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Tehát egy hálószobába illik? Mert szüleim mindketten azt mondják hogy nem
dec. 5. 17:03
 4/8 anonim ***** válasza:
77%

A szobától, lámpától és a te izlésedtől függ. Ha neked tetszik akkor legyen.

Azt kell átgondolnod hogy amikor az ágyban fekszel akkor tetszeni fog-e ha ezt látod és ugyanígy amikor belépsz a szobába, akkor tetszik-e. Meg hogy a fénye olyan lesz-e amit oda szeretnél. Gyakran az ilyen lámpák nem adnak elég világosságot.

dec. 5. 17:08
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
IP20-as, szóval ez csak valami szobába jó, fürdőbe, kültérre nem. A dizájn ízlés kérdése.
dec. 5. 17:24
 6/8 puritan ***** válasza:
59%

Szerintem inkább a lelógó csillárok amik már idejétmúlt ódivatú világítótestek. Ez a lapos kerek formájú lámpa teljesen jó szobába is.

Ami a linken szerepel, az viszont elég gyengécske lesz. Ledes lámpából fő fényforrásnak inkább 24-30W körülit válassz.

dec. 5. 19:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem azzal van a baj, hogy kerek, hanem eleve hogy mennyezeti lámpa, az szobába eléggé szokatlan. Persze ízlés dolga, ki hová teszi, majdnem mindenhová jó, de a hálószoba és nappali a két kivétel, ahová inkább tipikusan csillár való.
dec. 10. 00:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem agyalnék azon, hogy kerek vagy szögletes esetleg fűzéres.

Ahogy az sem életbevágó, hogy oldalfalra szerelt vagy plafonra ,netán lelógatott csillár-tipus.

Sokkal inkább az a kérdés, hogy ki és miért akarja nekem megmondani, hogy mi való az én szobámba? 😮

Majd én eldöntöm.

dec. 14. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!