Ikeas konyha tervezéskor mekkora gáz, ha a hűtő és a sütő egymás mellé kerül?
Mennyire okoz kárt a két készülék egymásnak? A hűtő felmelegszik-e a forró sütőtől, illetve fordítva?
Mert nálunk igazából egymás mellett nézne ki valahogy, de ettől kicsit tartok azért.
Köszönöm szépen a válaszodat. Még nézem, méregetek, lehet hogy találok jobb megoldást rá.
Valahogy én is úgy érzem, hogy jobb lenne távolabb egymástól a két berendezés.
Nekem a sütő és a hűtő beépítési utasításán is rajta volt, hogy nem lehet közvetlenül egymás mellé rakni.
A saját tapasztalatom, direkt most megnézem. 180 fokon ment a sütő 2:20-at majd beraktam mást egyből utána 220°C-ra, ami már 15 perce megy és még mindig nem melegedett át a kasztni oldala. Nekem kamra szekrény van a sütő mellett, így csak az ajtót kinyitva végig simogattam az oldalt. Érzésre szerintem 25-30 °C körül lehet a felület. De nekem mindegyiknek saját szekrénye van tehát 2x18 mm bútorlapról van szó.
Gondolom a hűtő garis javításáig nem lesz ebből gondod, mert ez lesz az első amibe belekötnek a te esetedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!