Miért hiszik azt egyes eladók, hogy a használt bútoraikat eltudják adni drága pénzért?
Pl hirdetnek ágykeretet, ami újonnan 60-70 a boltban, ők meg a több éves, esztétikai sérülésekkel rendelkezőért elkérnének 40ezret.
Általában kb ingyen lehet tőlük megszabadulni, vagy lomtalanításnál kidobni.
Rengeteg dolgot eladtam már, de bútort még nem sikerült soha, csak ingyen.
Én 60 ezerért adtam el egy szekrénysort, pedig ki akartam dobni a lomtalanításkor. Ha nem vitték volna el akkor kidobom. 70 ezerért felraktam és egy tizest lealkudtak.
Próbálkozni lehet és néha bejön.
Rengeteg bútort adtam már el,... az is fontos tényező, hogy hol fenyképezed azt... tiszta rendezett környezetben, akkor simán el lehet adni...
Ha a garázsban miközben az üvegfelületéről tükröződik a szőrös sörhasad, akkor a kutya se fogja megvenni.
Nekem volt olyan IKEA bútorom, amit az IKEA vett vissza.
És jó pénzt adott érte.
Volt olyan bőr kanapé amit 5 év után drágábban adtam el, mint amennyit én fizettem érte. És akkor még nem volt magas infláció.
Egyszerűen már nem árulták újonnan, és keresett darab volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!