Lehetséges hogy átvertek?
Figyelt kérdés
Mömax-ból vásároltam egy kanapét, személyesen rendeltem meg egy áruházukban, ahol az eladó rábeszélt arra, hogy lefújassam a kanapét egy olyan védőréteggel ami taszít minden folyadékot. Pontosan már nem emlékszem a kifejezésre. Tartott is nekem egy kis bemutatót egy olyan fotelen, ami le van ezzel a védőréteggel fújva. Rá öntött egy kevés vizet és a vízcseppek szét szaladtak rajta. Azt gondoltam akkor ez hasznos lehet, mivel a kanapén tv-t nézve szoktam iszogatni, balesetek pedig előfordulhatnak, szóval ki fizettem rá ezt a kezelést. Így több időbe is telt (nagyjából 2x annyiba) a kiszállítás, szóval elég sokat vártam a kanapéra. A napokban meg is jött, felhozták, összeszerelték, örültem. Ma viszont véletlenül rá ömlött egy kevéske víz, és meglepődve tapasztaltam hogy a víz cseppek nem szét szaladtak, hanem beivódtak a szövetbe. Utána egy másik részén direktbe löttyintettem szintén egy kis vizet, ahol ugyan ezt tapasztaltam. Most erősen gondolkodóba estem… lehet hogy tényleg nincs lefújva, csak le akartak húzni pénzzel? Vagy csak egyszerűen hibáztak?okt. 27. 18:57
1/2 anonim válasza:
Fotóval vagy videóval meg a számla másolatával (amin rajta van a kezelés ára) azonnal reklamálni az ügyfélszolgálaton.
2/2 anonim válasza:
Én is azt tanácsolom mint az egyes. Azonnal reklamalni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!