Mit gondoltok egy 4,2 négyzetméteres fürdőszobában a 42cm széles x 23cm mély mosdóról? Link bent.
A fürdő egy kislakásban van, egy helyiségben benne van a WC, Fürdőkád, mosógép, szennyestartó. Eddig volt egy normál méretű klasszikus mosdókagyló (60cm széles x 47cm mély), falra akasztott tükörrel.
A kis mérete ellenére a fürdőben jól el lehet férni, nem kell szorongani, mégis arra gondoltam, hogy kipróbálok egy mini mosdókagylót (42cm széles x 23 cm mély). A mosdókagylót úgyis csak fogmosásra, WC után kézmosásra használom, már nem mosok benne zoknit, ruhát, mint nagyanyáink tették anno. :)
Egy ilyenről lenne szó, kis szekrénnyel egybeépítve:
Kicsit félek attól, hogy ez a pici mosdó ilyen "szerencsétlen" hangulatot ad majd a fürdőszobának. :)
Mit gondoltok róla?
Hasonlóan kicsi van a vécénkben a kézmosáshoz, de sarokban, íves változat, a testvéreméknél hasonló szögletes van.
Ez a szögletes, keskeny kézmosásra megfelelő. Fogmosásra már nem. Egyszerűen nem tudsz megfelelően odahajolni, hogy kiöblítsd a szádat és ne a földre menjen amit kiköptél. Lefejeled közben a falat.
Ha már kisebbet akarsz akkor vegyél sarokba valót, íveset. Az is elég kényelmetlen, de legalább odafér a fejed.
Már persze ha nem távköpő versenyt szeretsz játszani és minden alkalommal a fogkrémet, nyálat takarítani körben a falról meg a padlóról. Akkor megfelelő.
Sok kisebb mosdókagyló van, nem kell a normál megszokott méretben gondolkodnod, de ne a legkevésbé oda valót válaszd!
#8 Ez nem igaz. Vécéhez kézmosónak tökéletes, ahogy írtam már a testvéreméknél ilyen van.
Fürdőszobába túl kicsi
Te tudod, neked kell tetszenie. A nagyobb mosdókagyló szerintem soha nem hátrány. Nem pacsálod ki belőle a vizet kézmosáskor, fogmosáskor.
Nálunk 1,3*2,3 m a fürdőszoba, igaz a wc külön van. Nincs bálteremnyi hely, de egy személy teljesen jól elfér a 75-ös szélességű mosdókagyló mellett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!