Mit csináljak ha olyan kicsi családi házban lakunk , hogy a cuccaim nagy részének nincsen helye és dobozokban kell őket tárolnom?
Figyelt kérdés
Rengeteg dolgot hoztam magammal költözésnél és nem úgy halad a felújítás ahogyan szeretnénk . Jelenleg egy szobában van szinte minden bezsúfolva és vettem nekik ilyen nagy 80 l- es műanyag dobozokat . Ezekben tartom a karácsonyi cuccokat ruhákat háztartási dolgokat amiket vettem miután ideköltöztem és amit csak tudok szintén ilyenekben tárolok. Viszont nagyon nagy probléma , hogy a nagy szobába van minden bezsúfolva és úton útfélen ezekbe a dobozokba botlom. Már nem tudom hova stócolni. A barátom nem igazán akar új bútorokat venni jelenleg és nagyobb házba költözés sem opció jelenleg. Engem viszont nagyon fel tud idegesíteni , hogy semminek nincsen helye. Sajnos egyenlőre konyhabútorom sincsen amibe legalább a háztartási dolgokat elpakolhatnám . Anyós jelöltéktől kaptam egy ezer éves ütött kopott ideiglenes régi fa 3 szintes polcot de semmire sem elég ráadásul nyitott, alul sincsenek meg az ajtók rajta . Nagyon nehezen viselem ezt a helyzetet mert megszoktam , hogy otthon mindig mindent el tudtam tenni rendesen. Páromat természetesen ez a helyzet egyáltalán nem zavarja. Mit javasoltok mit csináljak ?okt. 8. 17:56
1/4 anonim válasza:
Vegyél egy kisebb szekrényt. A barátod majd megszokja, ahogy téged is..
2/4 anonim válasza:
Hát a felújítás ilyen, ha közben benne is kell lakni... Ha meg kicsi, akkor toldjatok hozzá, vagy húzzatok fel egy tároló melléképületet az udvarba.
3/4 anonim válasza:
Ha csak a felújítás idejére vagytok így összezsúfolódva akkor bírd ki!
Utána meg szépen lassan lehet venni polcot, szekrényt, stb.
4/4 gungasam válasza:
A türelem rózsát terem! Légy türelmes és majd a rózsabokorban mindent eldughatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!