Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Vélemények egy pl 40 cm...

Vélemények egy pl 40 cm magas, 97 cm széles es 2 méter hosszú gumimatracról, amit vendégágynak árulnak, mit szóltok, milyen lehet egy olyanon rendszeresen aludni?

Figyelt kérdés

Árulnak hozzá huzatot is, elektromos pumpa van hozzá, ami 2 perc alatt magától kemenyre fújja a matracot.

Nem te kell fújjad, erőlködj.

50 euró, itt külföldön ahol lakom, huzat hozzá 20 euró. Pumpa benne van a matrac árában

okt. 5. 11:00
 1/6 A kérdező kommentje:
Azt olvastam az oldalon, ahol a véleményeket írják, hogy mindennap kell kicsit fújni bele, mert nap végére kicsit ereszt
okt. 5. 11:01
 2/6 b1812567 ***** válasza:
100%
Nem véletlen, hogy vendégágynak árulják. Ezek nem bírják a folyamatos használatot és hosszú távon nem is kényelmesek.
okt. 5. 11:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Kib... kényelmetlen... Én vettem egyet a tanyára, "vendég ágynak", nem valamiféle olcsó sz-rt vettem, ez is ugyanúgy felpumpálja magát és le is ereszti magát. Na ki aludt rajta? Hát én! A vendégek az ágyakon aludtak. Ha tudsz aludni úgy, mint Drakula, hogy lefekszel és nem mozdulsz (léteznek ilyen emberek), akkor teljesen jó, de ha szoktál néha forgolódni az ágyban, akkor egy szemhunyásnyit nem alszol rajta.
okt. 5. 18:55
 4/6 anonim ***** válasza:
A méretével nincs gond. Huzat, ami direkt hozzá való, szerintem tökre felesleges, csak pénzlehúzás, egy sima lepedő is jó rá! Viszont én még vendégágynak se vennék ilyet, ami felfújható, pláne ha minden nap kell bele fújni, inkább egy normális heverőt, ami legalább 25 évet simán kibír!
okt. 5. 23:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát igen! Nem praktikus h folyton fújkálni kell! Kösz a válaszokat!
okt. 5. 23:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Aludtam már ilyen "ágyon". Életem legrosszabb éjszakája volt.
okt. 6. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!