Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mennyibe kerülhet egy ilyet...

Mennyibe kerülhet egy ilyet csináltatni Budapesten vagy környékén?

Figyelt kérdés
[link]

okt. 4. 10:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Általában olyan felével drágábbra jön ki, mintha készen veszel hasonló bútort meg fali panelt. Plusz villanyszerelés.
okt. 6. 07:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Mondjuk azt megnézném, hogy hol veszel készen méretre gyártott bútort ("beépített") :D. Ez nem a boltban kiválasztós és lapraszerelve hazahozós bútor.

Én azt tippelem neked, 500 ezer és 1 millió között van egy ilyen cakkumpakk tervezéssel, gyártással. beszereléssel, bekötéssel.

Képről nem jön át annyira, hogy most ez fa, vagy valami MDF, de valszeg az utóbbi.

Egyébként az elsőnek majdnem igaza van. Olcsóbb, ha magad csinálod meg. Megtervezed, leméregeted a dolgokat és megrendeled te a méretre szabott bútorlapokat, veszel hozzá zsanérokat, fúrsz faragsz, aztán összerakod magadnak. Falpanel szintén.

okt. 7. 23:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Én ezzel foglalkozom,

ránézésre soha nem mondok árat, de most kivételt teszek. Anyagoktól nagyon függ, de szerintem 400-450ezer körül kezdődik, a helyszínre szállítva, beépítve.

okt. 18. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!