Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mi a véleményetek a belini...

Mi a véleményetek a belini bútorról?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Rendelt már valaki a belini bútor oldalról? Egy gardróbot szeretnék rendelni de kicsit bizonytalan vagyok a minőségét illetően.

A válaszokat előre is köszönöm

#Belini bútor
szept. 17. 07:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Ránézésre ugyan az a minőség, mint bármelyik neves bútorbolt, aki forgalmaz gardrobot.

Ha minőséget keresel, csináltass, vagy nézz szét a tényleg minőségi bútorok között. Ha 150-200 ezerért nézel gardrobot, akkor ne keress túl kiemelkedő minőséget.

szept. 24. 19:44
 2/3 Jukihoshi válasza:
Szia ,Rendeltél végül ? Mi a véleményed? Mi is most nézzük dekicsit félünk hogy kamu az oldal... köszi a választ.
nov. 26. 19:20
 3/3 anonim válasza:
Most rendeltem, de én is aggódom egy picit. Telefonon eddig még nem sikerült elérnem őket, csak online chaten keresztül. Magyarországról nem tudsz bankkártával fizetni, csak átutalással. Kézileg előállított megrendelést generáltak nekem, ami a webáruházban nem látszik. Emailben kaptam meg. Az összeget átutaltam. Állítólag holnap indítják a szállítást, de az online chat nem jó irányba halad, mert többszöri kérdésemre ezt a választ kaptam: "nem maga van a vilagon sok rendelesunk van nem tudok csak magaval irogatni" Na innetől aggódok. Majd megírom a végeredményt. Remélem nem átverés...
dec. 9. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!