Mennyire stabil ez a cipősszekrény?
Figyelt kérdés
Ilyen szekrényt vennék, a szerelési útmutató szerint falhoz kell rögzíteni. Akiknek már van/volt ilyen, mennyire biztonságosan áll meg önmagában? Azt írják a honlapon, hogy csak első lábai vannak, viszont az útmutatóban nincs is lába, csak négy karcolásgátló az alján. Ha nem muszáj, nem fúrnám meg ott a falat, akkor inkább keresek más terméket.
szept. 13. 10:42
1/11 anonim válasza:
Nagy esélye van az eldőlésnek, ha nem rögzíted. Nekünk 16 cm mély van, ami 110 cm magas, nem is kételkedtem benne, hogy rögzítés nélkül eldől.
2/11 anonim válasza:
Ki ne adj érte ennyi pénzt, 5Ft-ot sem ér!
3/11 anonim válasza:
Nincs olyan hasonló cipős szekrény amit ne kéne rögzíteni a falhoz. 40-45 cm mélységgel ilyen magassággal már stabilan megáll egy szekrény.
4/11 anonim válasza:
A falhoz kell rögzíteni. Ha legalább 3 ponton kirögzíted, akkor stabil lesz
5/11 anonim válasza:
Nekem ugyanilyenem van csak a 3 fakkos, és kettő van egymás mellett. Nem borul akkor se ha minden ajtaját kinyitom, de ha lenne gyerekem, a falhoz rögzíteném. Nincs lába.
6/11 anonim válasza:
Nekem ugyanez van, nincs rögzítve és meg sem moccan
7/11 anonim válasza:
6-os!
Kizárt dolog, hogy amikor lenyitod az ajtókat akkor stabilan áll.
8/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
De azért a lepontozas hamarabb van, mert az agyad nem tud valamit elképzelni.
Ha csimpaszkodo kisgyerek nincs, akkor nem muszáj falhoz rögzíteni. Ha lesz gyerek, akkor oda fogom, de akkor mindent.
10/11 A kérdező kommentje:
8., köszi a feltöltést. Nálam sincsen kisgyerek, és nem tudtam eldönteni hogy tényleg instabil a szekrény, vagy csak a kártérítési pereknek akarják elejét venni a rögzítési utasítással.
szept. 24. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!