Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mennyire stabil ez a cipősszek...

Mennyire stabil ez a cipősszekrény?

Figyelt kérdés

Ilyen szekrényt vennék, a szerelési útmutató szerint falhoz kell rögzíteni. Akiknek már van/volt ilyen, mennyire biztonságosan áll meg önmagában? Azt írják a honlapon, hogy csak első lábai vannak, viszont az útmutatóban nincs is lába, csak négy karcolásgátló az alján. Ha nem muszáj, nem fúrnám meg ott a falat, akkor inkább keresek más terméket.

[link]

szept. 13. 10:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagy esélye van az eldőlésnek, ha nem rögzíted. Nekünk 16 cm mély van, ami 110 cm magas, nem is kételkedtem benne, hogy rögzítés nélkül eldől.
szept. 13. 12:27
 2/11 anonim ***** válasza:
24%
Ki ne adj érte ennyi pénzt, 5Ft-ot sem ér!
szept. 13. 12:29
 3/11 anonim ***** válasza:
Nincs olyan hasonló cipős szekrény amit ne kéne rögzíteni a falhoz. 40-45 cm mélységgel ilyen magassággal már stabilan megáll egy szekrény.
szept. 13. 12:54
 4/11 anonim ***** válasza:
48%
A falhoz kell rögzíteni. Ha legalább 3 ponton kirögzíted, akkor stabil lesz
szept. 13. 13:18
 5/11 anonim ***** válasza:
53%
Nekem ugyanilyenem van csak a 3 fakkos, és kettő van egymás mellett. Nem borul akkor se ha minden ajtaját kinyitom, de ha lenne gyerekem, a falhoz rögzíteném. Nincs lába.
szept. 14. 09:10
 6/11 anonim ***** válasza:
50%
Nekem ugyanez van, nincs rögzítve és meg sem moccan
szept. 24. 00:27
 7/11 anonim ***** válasza:

6-os!

Kizárt dolog, hogy amikor lenyitod az ajtókat akkor stabilan áll.

szept. 24. 05:19
 8/11 anonim ***** válasza:

Felidegesitettel, ugyhogy itt egy videó rola:

[link]

Szivesen.

szept. 24. 09:08
 9/11 anonim ***** válasza:

De azért a lepontozas hamarabb van, mert az agyad nem tud valamit elképzelni.

Ha csimpaszkodo kisgyerek nincs, akkor nem muszáj falhoz rögzíteni. Ha lesz gyerek, akkor oda fogom, de akkor mindent.

szept. 24. 09:14
 10/11 A kérdező kommentje:
8., köszi a feltöltést. Nálam sincsen kisgyerek, és nem tudtam eldönteni hogy tényleg instabil a szekrény, vagy csak a kártérítési pereknek akarják elejét venni a rögzítési utasítással.
szept. 24. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!