Melyik budapesti lidlben lehet megnézni összeszerelve ezt a cipősszekrényt?
“Jó, de azért egy Budapest nagyságú városban legalább egy-két helyen összeszerelhetnék, ha már árusítják...”
A Lidl az Lidl, tökmindegy, hogy az országban hol melyik, nem városfüggő!
És érdekes, hogy nem azt kérdezted, hogy egyáltalán “meg-e lehet nézni valamelyikben”, hanem eleve azt, hogy “melyikben lehet megnézni”. Semelyikben, mint írtam, a Lidl nem olyan nagy és nem olyan funkcionális üzlet!
#4 voltam
"érdekes, hogy nem azt kérdezted, hogy egyáltalán “meg-e lehet nézni valamelyikben”, hanem eleve azt, hogy “melyikben lehet megnézni”"
Azért, mert - mondom - arra számítottam, hogy valahol csak meg lehet nézni Budapesten.
A Lidl úgy működik, hogy megveszed, hazaviszed, összerakod, ha tetszik megtartod, ha nem, akkor szétszeded és visszaviszed. Gond nélkül visszavesznek pár napon belül bármit indoklás nélkül. Nem tetszett, ennyi.
Nem éri meg nekik arra embert tartani minden második üzletben, hogy bútort szerelgessenek, pláne úgy, hogy heti akció váltás van (újabban heti 2), dolgoznak ezzel is eleget, nincs annyi hely az üzletekben, hogy tárolgassák a kiállított bútorokat, mellesleg utána mit csinálnának velük!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!