Milyen franciaágyat ajánlotok?
Franciaágy vásárlása előtt állok és olyan kérdésem lenne, hogy milyet ajánlotok? Mindenféleképp fehéret szeretnék, azonban nem szeretnék félve lefeküdni rá, hogy melyik pillanatban fog eltörni. Szóval strapabíró ágyat szeretnék, viszonylag nem horror áron.
Előre is köszönöm az ajánlásokat.
Kevés olyanról hallottam, hogy leszakadt volna az ágy. De természetesen ha aggódsz vagy extrém nagy a súlyod (kollégám 2 méter feletti magasságú, egyáltalán nem kövér, mégis 130 kiló felett van), akkor vegyél fém ágykeretet és bele jó ágyrácsot, meg matracot hozzá!
Nekünk még az első ágyunk van meg 25 év után is, sima, egyszerű kárpítos bútor, a felfelé nyíló változatban, ágyneműtartóval. Annyi a gondja, hoyg már kifeküdtük a felületét és érezni néhol rajta a keresztfákat. Vettem rá egy 5cm-es fekvőbetétet és ez elég is, kényelmes, de elég kemény, ez kell a hátamnak.
A gyerekemnek volt fenyő ágy is, most egy másik, 140cm-es fa francia ágya van, matraccal, egyszerű ágyráccsal. Azzal sincs gond.
Mindenképpen próbáld ki üzletben, ne csak képről nézd! Van ami erősebb, van ami kicsit kevésbé, de a lényeg, hogy neked megfelel-e a magassága, a keménysége.
Nem mondanám extrémnek a súlyomat, sokkal inkább a bútorok minőségével vannak problémáim. Manapság nem a tartós gyártásra fókuszálnak, hanem legtöbb bútor elkészítését forgácsolt lemezből kivitelezik, ami könnyen tönkre megy, nem strapabíró.
Per pillanat kárpitos, felfelé nyíló ágyat nézek, ahogy írtad is az sok- sok éven keresztül szolgál.
Nekünk itthon mindig is önmagában rugós, felfelé nyíló ágyneműtartós, kárpitozott volt, abból szinte tökmindegy, hogy milyet veszel, több mint 25 évet simán ki kell bírniuk!
Amibe még pluszban ágyrács és matrac is kell, azt nem tudom, hogy így kompletten ki lehet-e próbálni az üzletben, pedig úgy lehet csak ténylegesen eldönteni, hogy mennyire jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!