Kényelmes a bonell rugós franciaágy?
Utánanéztem, az nem is bonell, hanem hullámrugós...
De pont azt néztem, hogy a bonellek a drágábbak 🤷♀️
Na mindegy, marad az élőben felkutatás, semmiképpen nem akarok olyan ágyat ami egy minimálisan is rugózik
Matracot bonellrugóst sztem nem kapsz. Az max akkor jó ha felette vastag hideghab van, ami felveszi a test vonulatát.
A hullàmrugós csak ülèsre jó, ez volt az epedás. Ezzel a honvèdsègnèl talàlkoztam anno. ez volt a matrac alatt. Ha kinyúlott, besüppedt
minden,mintha gödörbe lennèl.
#2 Mindenképpen próbáld ki élőben is. Én belefutottam, hogy kanapét neten rendeltem képről és feltételeztem, hogy ha van keményebb meg puhább változata, akkor a puhább az tényleg puha is. Aztán az eredménye, hogy olyan kemény, hogy ülni sem kényelmes, kinyitott állapotában fekvéshez (vendégágy) meg kénytelen voltam hozzá memóriahabos fekvőbetétet venni - amit meg nem könnyű a mérete miatt tárolni amikor nem kell.
Szóval mindenképp próbáld ki, hogy jó-e neked rajta feküdni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!