Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Eldőlt egy állólámpa és...

Eldőlt egy állólámpa és eltörött a búrája. Hogyan lehetne házilag valami búrát eszkábálni rá?

Figyelt kérdés

Kb. ilyen:

[link]

A kisebbik egyben maradt. :)

Régebbi típus, ezért pótlólag beszerezni úgy tűnik, kb. ugyanolyan macera lenne, mint házilag megoldani valahogyan.

És akkor már nem csak a nagyobbikat, hanem a kisebbet is lecserélném, hogy passzoljanak egymáshoz.

aug. 17. 12:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha Eglo, vagy egyéb nagyobb márkás, érdemes megkérdezni őket, mi tudtunk 15 éves, már nem kapható Eglo lámpára búrát venni, csak le kellett levelezni velük.

Ha nem, akkor lehet megpróbálnék valami "kosaras" megoldásban gondolkozni. Szóval valami több méretben kapható fonott kosarat venni, aminek kivágható az alja és ennyi. Más ötletem most hirtelen nincs.

Ja, de. Nálunk még van fazekas, esetleg az is játszana, hogy megkérdezném tud-e kreálni valamit erre nekem... Bár szerintem drágább lenne, mint egy új lámpa.

aug. 17. 13:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Erre bármilyen sima E27-es foglalatos búrát rátehetsz. Bármilyen mennyezeti lámpa, függeszték, bármilyen jó rá, ami neked tetszik. Ha valamennyire fehér az új, a kicsit sem kell cserélni.
aug. 17. 16:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet külön is kapni ilyen búrat.
aug. 18. 08:11
 4/4 A kérdező kommentje:

Hol?

Egyébként közben találtam olyan lámpát, amit mostanában is árulnak, és kompatibilis a búrája, úgyhogy most olyat (is) próbálok beszerezni.

aug. 18. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!