Ikea Hovnäs állólámpa fénye mennyire erős, alkalmas pl. olvasásra?
Ez max dekoráció, olvasni emellett aligha lehet szemromlás nélkül. Én csak tudom, ilyen hangulatvilágítások voltak az én szobámban is amikor 10en éves voltam. Az eredmény az, hogy 3 méterre sem látok tisztán magam elé.
Tudom, hogy nem túl trendi, de olvasáshoz az olyan lámpák a jók amelyiknek egy része kihajlik, mint pl szintén ikeás NOT és a FLUGBO
Hát sajnos nekem is ugyanaz a véleményem, mint az előző válaszolónak. Lehet, hogy van olyan dekorációs lámpa, ami olvasásra is alkalmas, de általában ezek nem elég erősek ahhoz. Ezek a lámpák csak arra jók, hogy ne legyen teljesen sötét a szobában, hanem azért lássál is valamit, de ennyi.
Ehhez hasonlóan azok a tipikus búrás lámpák sem a legjobbak olvasásra, hanem tényleg az, amit az előző válaszoló mondott, a hajlíthatósak. Abból is lehet szebbeket találni, de igen, azok külsőre sem annyira divatos lámpák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!